Menu Sluiten

Zoldervloer Isoleren

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over zoldervloer isoleren kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Zoldervloer Isoleren

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zoldervloer isoleren

overslaan en naar de inhoud gaan google tag manager referenties klantenreacties wie zijn wij gratis bellen gratis offerte aanvragen geregistreerd aannemer isoleren dakisolatie zoldervloerisolatie spouwmuurisolatie akoestische isolatie groendak gyprocwerken pleisterwerken schrijnwerk deuren laminaat luchtgommen contact groendak dakisolatie zoldervloerisolatie spouwmuurisolatie akoestische isolatie zoldervloerisolatie u bent hier home isoleren zoldervloerisolatie uw professionele partner voor uw zoldervloerisolatie. Bekijk onze referenties hellend dak of zoldervloer isoleren isol invest geeft u graag advies wie twijfelt of hij nu het volledige dak en of de zoldervloer moet isoleren kan zich beroepen op isol invest. Wij geven via onderstaande vraagstelling alvast enkele tips om u te helpen bij deze keuze stapelzolder of extra woonruimte wie zijn zolder enkel als stapelzolder wenst te gebruiken bespaart op meerdere vlakken door enkel de zoldervloer te gaan isoleren zoldervloer isoleren zijn vaak gezocht Zo is het te isoleren oppervlak merkelijk minder dan wanneer het hellend dak.

overslaan en naar de inhoud gaan slim isoleren toggle navigation kortemark hoboken denderleeuw zoekveld zoeken over isolteam nieuws jobs voor profs documentatie isoleren dakisolatie zoldervloerisolatie gevelisolatie spouwmuurisolatie binnenmuurisolatie plafondisolatie vloerisolatie kelderisolatie geluidsisolatie amp akoestiek materialen gespoten pur icynene purpir minerale wol minerale wol inblazen xpseps cellulose inblazen neopixels houtwol houtwol inblazen houtwolcement resolschuim vermiculiet cellenglas polyesterwol cellenbeton melamine vacumisolatie elastomeerschuim polylatex premies dak en zoldervloer gevel spouwmuur en binnenmuur vloer kelder en plafond realisaties professionals contact offerte vragen isolatieboek downloaden u bent hier home isoleren zoldervloerisolatie zoldervloerisolatie laat je zolder isoleren door isolteam waarom je zoldervloer isoleren ga je je zolder niet of als opslagruimte gebruiken dan is het veel makkelijker en goedkoper om je zoldervloer te isoleren in pla.

Vragen over Zoldervloer isoleren

skip to content dorpstraat ichtegem tisolateurtjeskynet.be home over hellende daken vloerisolatie buisisolatie zoldervloeren realisaties contact home zoldervloeren zoldervloeren het isoleren van de zoldervloer geniet de voorkeur boven het isoleren van het dak wanneer de ruimte toch niet benut wordt als leefruimte. Isoleren gaat sneller de zolder moet niet onnodig opgewarmd worden en je hebt minder isolatie nodig. Bovendien heb je net zoals bij dakisolatie recht op tal van premies en subsidies. Op welke manier je de zolder kan isoleren wordt voornamelijk bepaald door de constructie. Bestaat de vloer uit houten kepers dan kies je best voor isolatiedekens zoals glaswol of rotswol die je netjes tussen de kepers kan plaatsen interesse in zoldervloer isoleren Is je zoldervloer gemaakt van een betonnen plaat dan ben je beter af met isolatieplaten. Deze zijn drukvast en nemen minder ruimte in voor dezelfde isolatiewaarde. Ben je niet van plan om de zolder .