Menu Sluiten

Plaatsbezoek Isolatie-expert

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over plaatsbezoek isolatie expert kijk dan vlug op https://www.pluimers.be

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Plaatsbezoek isolatie-expert

ga naar inhoud over diensten referenties vacatures contact offerte aanvragen onze diensten voor bouwpromotoren particulieren aannemers en architecten dienstenkent veiligheidscordinatie epb verslaggeving ventilatieverslaggeving epc energie prestatie certificaat bouwtechnisch advies en expertise gevelrenovatie dakrenovatie plaatsbeschrijvingen luchtdichtheidsmetingen veiligheidscordinatie veiligheidscordinatie is een veiligheidscordinator verplicht iedereen die gaat bouwen of verbouwen is verplicht een veiligheidscordinator aan te stellen wanneer de werken worden uitgevoerd door of meer aannemers ongeacht of zij gelijktijdig of na elkaar de werken uitvoeren. Er dient ook steeds een onderscheid gemaakt te worden tussen de veiligheidscordinator ontwerp en verwezenlijking plaatsbezoek isolatie-expert verdient geld voor jou Beide kunnen uiteraard door dezelfde persoon worden uitgevoerd. Veiligheidscordinatie ontwerp voor de start van de werken wordt een veiligheids en gezondheidsplan opgemaakt. Dit in overleg met de architect de bouwheer .

spouwmuurisolatie dakisolatie vloerisolatie akoestische isolatie chapewerken over ts isolatie normen en wetten subsidies faq referenties gratis offerte contacteer ons hellend dak voor het na isoleren van uw dak is het gebruik van harde pirplaten een ideale oplossing pirplaten zijn isolatieplaten met een kern uit hard polyisocyanuraat schuim. Beide zijden van de platen zijn bekleed met een meerlaags gasdicht aluminium complex. Dit garandeert dat er geen openingen meer zijn waar koude lucht door kan. Onze vakmannen voorzien een naadloze plaatsing de laagdikte wordt aangepast aan de wens van de klant en de te behalen normen. De bekleding van de platen voorkomt waterinsijpeling. Dakisolatie praktijkvoorbeelden toepassingen inspectie en diagnose het plaatsbezoek geeft onze expert de nodige informatie over de staat van uw dak. Het eventuele onderdak de bestaande isolatie en de dakconstructie bepalen het advies van onze expert. Offerte en bestelling na het werfbezoek .

Inlichtingen over Plaatsbezoek isolatie-expert

imemo totaalrenovaties dak en zolderwerken dakrenovatie zolderinrichting lsquoverlorenrsquo zolder isoleren opslagzolder isoleren woonzolder isoleren plat dak vernieuwen en isoleren groene energie zonnepanelen warmtepompen zonneboilers spouwmuurisolatie home realisaties over ons contact offerte sanitair warm water met een zonneboiler voor het plaatsen van zonneboilers werken wij als installatiebedrijf nauw samen met izen al meer dan jaar de pionier in vlaanderen voor hernieuwbare energie Belangstelling i n plaatsbezoek isolatie-expert Met een zonneboiler geniet je in belgieuml van mei tot en met oktober van lsquogratisrsquo sanitair warm water. Als deacute expert voor hernieuwbare energie staat izen garant voor uiterst duurzame installaties met een maximaal rendement. Imemo staat in voor een correcte plaatsing. Een zonneboiler bestaat uit zonnecollectoren op een plat of hellend dak boilervat met warmtewisselaar in de stookrui.