Menu Sluiten

Gespoten Pur Schuim

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over gespoten pur schuim kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Gespoten Pur Schuim

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Gespoten pur schuim

chapewerken welkom chape isolatiechape schuimbeton gespoten pur contact gespoten pur wordt vaak gebruikt voor het isoleren van daken en vloeren. Doordat polyurethaan isolatie vaak als schuim wordt geplaatst noemt men dit dan ook vaak gespoten pur. Het oppervlak wordt gespoten en sluit makkelijk en snel alle hoekjes af. Het is snel gebruiksvriendelijk en doeltreffend. De isolatiewaarde is ideaal voor de isolatie van alle vloeren zoals zoldervloeren vloeren op het gelijkvloers en tussenvloeren gespoten pur schuim zijn in trek De ondervloer moet droog en stofvrij zijn vr de pur kan gespoten worden stofzuigen. Ook dient de ruimte tochtvrij te zijn. Omdat pur onder hoge druk wordt gespoten kunnen er bij tocht kleine deeltjes opvliegen en deze zijn moeilijk te verwijderen. Daarom worden ramen muren en eventuele deuren eerst afgeplakt met plastic. Bij vloerverwarming wordt de pur na het spuiten gesc.

let op om deze site te gebruiken ga naar de inhoud let op om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies. Ik ga akkoord ik ga niet akkoord angeloleon home diensten projecten historiek jobs contact contact angelo leon uw specialist in chapewerken ontdek angelo leon uw specialist in thermische isolatie ontdek angelo leon uw specialist in hellingsbeton ontdek angelo leon uw specialist in akoestische isolatie ontdek angelo leon uw specialist in schuimbeton ontdek chapewerken thermische isolatie akoestische isolatie schuimbeton hellingsbeton contact thermische isolatie gespoten polyurethaan schuim in situ gespoten polyurethaan is op dit moment de best isolerende oplossing voor uw woning. Polyurethaan of kortweg pur wordt gevormd door een exotherme reactie tussen een polyool suikerderivaat en een isocya.

Informatie over Gespoten pur schuim

navigation home hoofdnavigatie epc elektrische keuring partners solar isolatie contact return to content isolatie alles begint met een goede isolatie waar begint u eerst met isoleren dak muur of vloer om een juiste volgorde te kunnen hanteren zijn de gemiddelde warmte verliezen in een woning zeer belangrijk Ons aanbod van gespoten pur schuim Zoals u kan zien is het grootste warmteverlies via het dak is dit dan ook nummer . U krijgt hiervoor ook de meeste premies en andere voordelen. Daarna volgt muurisolatie met warmteverliezen en dit omdat muurisolatie in verhouding eenveel lagere kostprijs heeft tov nieuwe ramen en deuren die op plaats staan met . Praktisch gezien daarentegen kan het soms aangeraden zijn van de ramen en deuren toch voor de muurisolatie te doen. Als laats.