Menu Sluiten

Isolatie Hallen

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over isolatie hallen kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Isolatie Hallen

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatie hallen

handelszaken industrie priv woningen elektrische installaties sanitair verwarming ventilatie hernieuwbare energie airco jobs handelszaken industrie priv woningen elektrische installaties sanitair verwarming ventilatie hernieuwbare energie airco jobs elektrische installaties sanitair verwarming ventilatie hernieuwbare energie airco jobs ventilatie in onze sector heeft efficint en consequent isoleren enorm aan belang gewonnen zowel in privwoningen als in openbare of industrile gebouwen isolatie hallen is gewoon uw perfecte keuze Doorgedreven isolatie vereist echter ook een even efficinte en slimme ventilatie. Elektro tanghe staat in voor de montage van ventilatiesystemen in privwoningen appartementsgebouwen horecaruimtes industrile machines in productiehallen private en industrile dampkappen ven.

bel ons onze partner a…z design staatsbaan halen contacteer ons jobs zamex isolatie akoestische isolatie thermische isolatie chapewerken dekvloeren sneldrogende chape wapening tegelwerken vloerwerken tegelwerken mozaik badkamer renovatie offerte zamex isolatie akoestische isolatie thermische isolatie chapewerken dekvloeren sneldrogende chape wapening tegelwerken vloerwerken tegelwerken mozaik badkamer renovatie offerte tegelwerken you are here home tegelwerken onze partner in tegels is a..z design. Bezoek de ruime toonzaal om inspiratie op te doen en laat u bijstaan door een deskundig verkoopteam. Samen met een offerte voor de gekozen tegels kan een offerte voor uitvoeringswerken van zamex gemaakt worden. Bezoek de website van a..z design. Vloerwerken eens de tegels gekozen zijn bekijken we de meest geschikte plaatsing. mortelb.

Gegevens over Isolatie hallen

skip to content artigyp uw specialist in gyprocwerken search for search menu artigyp plafonds wanden zolder isolatie search inkomhall privwoning te lier de gebogen deuropening onderaan werd gekopieerd op de eerste verdieping De vergoeding voor isolatie hallen Privacy policy artigyp bv lintsesteenweg lier infoartigyp.be persoonsgegevens en cookies privacy policy copy all rights reserved. Scroll back to top .