Menu Sluiten

Kruipkelderisolatie Woning

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer België.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriële branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over kruipkelderisolatie woning kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Kruipkelderisolatie Woning

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kruipkelderisolatie woning

hotspray technieken naadloze isolatie coating waterdichting decoratieve bekleding slijt en slagvaste bekledingen industri le reinigingen home polyurea isolatie automotive toepassingen contact vloerisolatie houdt u van het aangename gevoel wanneer u op blote voeten door uw huis loopt maar voelt de vloer steeds koud aan omega isolatie is uw specialist voor het aanbrengen van vloerisolatie door middel van polyurethaan schuim pur. Pur vormt een luchtdichte isolatielaag doordat het naadloos tegen de vloer gespoten wordt. Hierdoor wordt een perfecte scheiding gecre erd tussen de koude ondergrond en de kamers in uw woning. Pur zorgt tevens voor een gezonde woning met een aanvaardbaar vochtgehalte. Dakisolatie het grootste warmteverlies in de woning wordt veroorzaakt door een slecht ge soleerd dak. Warme lucht stijgt en vindt steeds zijn weg naar buiten via spleten en kieren van het slecht ge soleerde dak. Het pur schuim wordt eenvoudig en effici nt aangebracht tegen de binnenzijd.

home premies faq over ons contact muurisolatie vloerisolatie dakisolatie gevelwerken dakwerken bel vraag uw offerte aan vrijblijvend plaatsbezoek vloerisolatie gespoten pur isolatiechape algemeen vloerisolatie kruipkelderisolatie nieuwbouw of renovatie vloerisolatie biedt enorme voordelen zoals het verlagen van de energiefactuur het voorkomen van vochtproblemen tocht en warmteverlies kruipkelderisolatie woning binnen ieders budget Bovendien komt deze vloerisolatie ook het milieu ten goede. Vloerisolatie is daarnaaast snel en eenvoudig in eacuteeacuten dag aan te brengen waardoor u nauwelijks overlast ondervindt van de werkzaamheden bent u geïnteresseerd in de prijs van kruipkelderisolatie woning De kosten zijn relatief laag en binnen de jaar terugverdiend gespoten pur denkt u aan vloerisolatie in uw nieuwbouw of renovatie woning bekijk dan zeker de mogelijkheden van gespoten vloerisolatie deze manier van isoleren is mogelijk voor zoldervloeren tussenvloeren en ook voor het gelijkvloers. U kunt alsook uw dak of andere ruimtes isoleren met dit product. .

Gegevens over Kruipkelderisolatie woning

onze troeven jaar ervaring deskundig advies duidelijke offerte klantgerichte begeleiding van a tot z isolatie renovatie verhoeven . Based on reviews jef w sep isolatie van dak en zoldervloer inclusief afbraak oude isolatie. Vriendelijke werknemers die alles mooi hebben afgewerkt. Opkuis ook zoals het… Hoort ze hebben alles netjes achtergelaten.read more gie belmans aug stipt vriendelijk snelle probleemanalyse en niet gericht op eigen gewin maar wel denkend in het belang van de potentile klant. Jos teeuwen aug het isoleren gebeurde professioneel en snel en vriendelijk.wel lag de prijs te hoog voor de geleverde diensten sofievancampenhout aug ze hebben bij ons veluxen vervangen door grotere elektrische exemplaren met rolluik en muggenraam. Ook de afwerking hebben zij volledig… Gerealiseerd. Heel betrouwbaar snelle reacties en opvolging d.