Menu Sluiten

Expert Vloerisolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over expert vloerisolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Expert Vloerisolatie

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Expert vloerisolatie

home diensten contact tijd voor een frisse wind wij bieden oplossingen op maat tegen algemene vocht en isolatieproblemen aan uw woning of gebouw. Bekijk onze oplossingen wij maken ieder gebouw gezond en energiebesparend privwoningen appartementen bedrijfs en openbare gebouwen. Wilt u persoonlijk geholpen worden door iemand met ervaring en knowhow dan bent u bij puriso aan het juiste adres. Welkom bij puriso wij maken uw woning terug gezond met meer dan jaar ervaring. U heeft een probleem expert vloerisolatie gespecialiseerde bedrijven Het kan niet snel genoeg opgelost worden. Maar de eerste stap naar die oplossing is puriso. Met onze ervaring kunnen wij vlug de oorzaak van het probleem bepalen en met onze technieken lossen wij het probleem in mum van tijd op. Vochtbestrijding wij bieden voor alle vochtproblemen de meest duurzame oplossingen en een vlotte afhandeling met… Help vocht kelderdichting een kelder of ondergrondse ruimte is samen met de fund.

isolair uw isolatieexpert home agenda diagnose contact subsidie toggle navigation spouwmuurisolatie kelderisolatie dakisolatie zoldervloerisolatie vloerisolatie hoofdkantoor adres diestersteenweg hasselt kermt telefoonnummer emailadres infoisolair.be openingsuren maandag gesloten of op afspraak dinsdag t.e.m. Vrijdag u amp u zaterdag enkel op afspraak contacteer ons vul onderstaande gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op bekijk ons aanbod van expert vloerisolatie Naam voornaam emailadres uw vraag of opmerking diestersteenweg hasselt kermt openingsuren maandag gesloten of op afspraak dinsdag t.e.m. Vrijdag u amp u zaterdag enkel op afspraak btw be.. Isolair heeft ruime ervaring in het isoleren van daken zolders muren en spouwmuren vloeren en kelders. U mag vertrouwen op een vlotte en efficinte uitvoering van de werken en een werf die netjes opgeruimd wordt achter.

Kennisbank over Expert vloerisolatie

spouwmuurisolatie dakisolatie vloerisolatie akoestische isolatie chapewerken over ts isolatie normen en wetten subsidies faq referenties gratis offerte contacteer ons hellend dak voor het na isoleren van uw dak is het gebruik van harde pirplaten een ideale oplossing pirplaten zijn isolatieplaten met een kern uit hard polyisocyanuraat schuim. Beide zijden van de platen zijn bekleed met een meerlaags gasdicht aluminium complex. Dit garandeert dat er geen openingen meer zijn waar koude lucht door kan. Onze vakmannen voorzien een naadloze plaatsing de laagdikte wordt aangepast aan de wens van de klant en de te behalen normen. De bekleding van de platen voorkomt waterinsijpeling. Dakisolatie praktijkvoorbeelden toepassingen inspectie en diagnose het plaatsbezoek geeft onze expert de nodige i.