Menu Sluiten

Warmte Verliezen Via Dak

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakisolatie – Optimale Dakisolatie – Minder Warmteverlies Dankzij Optimale Dakisolatie – Warmte Verliezen Via Dak – Isoleren Dak Met Pir Platen – 

Wenst u meer info over warmte verliezen via dak kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Warmte Verliezen Via Dak

Zonnepanelen | Dakwerken | Renovatie | Duurzame Energie | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Warmte verliezen via dak

a pur isolatie boomstraat bilzen home a pur isolatie foto s fiscale voordelen pur isolatie vloerisolatie waarden specialisaties contact home a pur isolatie foto s fiscale voordelen pur isolatie vloerisolatie waarden specialisaties contact de beste isolatie isolatie dmv purspray technologie stopt warmteverlies ook het gevoelscomfort wordt aanzienlijk. verbeterd naadloos en voegloos isoleren met pur spray isoleren draagt bij tot een verminderd energieverbruik geen koudebruggen op iedere ondergrond geen droogtijd a pur isolatie is gespecialiseerd in vloerisolatie door middel van polyurethaanschuim bekijk de foto s vloer en muurisolatie het hardschuim is niet alleen efficint in het stoppen van de warmteverliezen naar de grond toe ook het gevoelscomfort wordt aanzienlijk verbeterd warmte verliezen via dak gespecialiseerde bedrijven Zolder en kelderisolatie het polyurethaanschuim wordt ter plaatse gespoten op een handdroge vet en .

tel home veiligheidscoordinatie epbverslaggeving epbinformatieavonden ventilatieverslaggeving tips voor een lager epeil tips voor een lager speil epc voor verkoop amp verhuur nutsvoorzieningen verhuur amp plaatsing werfkasten blowerdoormeting rioolkeuring veelgemaakte fouten nieuws contact epbverslaggeving voor alle woningen en gebouwen contacteer ons verschillende tips voor een laag speil het speil van een gebouw is een getal dat enerzijds de graad van thermische verliezen aanduidt De diversiteit van warmte verliezen via dak Langs de andere kant zijn zontoetreding en luchtdichtheid andere belangrijke factoren. Een laag speil in wiekevorst geeft dimar studiebureau u hiervoor graag wat tips is belangrijk het moet in de huidige epbregelgeving kleiner of gelijk aan te zijn. Start van energiezuinig gebouw het speil houdt dus niet alleen rekening met de isolatiegraad van het gebouw gemiddeld.

Gegevens over Warmte verliezen via dak

home verwarming radiatoren verwarmingsketels vloerverwarming sanitair zonneboiler ventilatie ventilatiesysteem c ventilatiesysteem d zonnepanelen airco realisaties vacatures technisch commercieel bediende blog contact ventilatiesysteem c bij ventilatiesysteem c wordt verse buitenlucht aangevoerd via raam of muurroosters en afgewerkte lucht afgevoerd via een dak doorvoer. Hiervoor wordt een netwerk van buizen aangelegd met ventilatieroosters in de verschillende ruimtes keuken toilet badkamer en een centrale elektrische ventilator die de afgewerkte lucht via een dak doorvoer naar buiten afvoert. Dit systeem is in aankoop en onderhoud goedkoper dan systeem d maar heeft als nadeel dat er rechtstreeks koude buitenlucht wordt aangevoerd en warme binnen lucht wordt afgevoerd. Daard.