Menu Sluiten

Cellulosevlokken Blazen

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over cellulosevlokken blazen kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Cellulosevlokken Blazen

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Cellulosevlokken blazen

isolatie met cellulose ydop home cellulose stop co zolderrenovatie luchtdichting isoleeruwkot links contact home cellulose stop co zolderrenovatie luchtdichting isoleeruwkot links contact isoleren met cellulose cellulosevlokken cellulose is een breed inzetbaar materiaal. Het wordt naast isolatie onder andere gebruikt in papier karton textiel en zelfs medicijnen. Omdat het een natuurlijk gerecycleerd product is is gebruik ervan zeer duurzaam. Onze isolatie bestaat uit gerecycleerd krantenpapier cellulosevlokken blazen zijn zeer populair De vlokken worden verkregen door papier te vermalen en te vermengen met sterk brandwerende boorzouten. Het resultaat is een duurzaam goedkoop en hoog isolerend rwaarde tot materiaal. Ons isolatiesysteem cellulose is een ecologisch isolatiemateriaal. De vlokken bestaan uit krantenpapier boorzout en boorzuur. De fabricage gebeurt grotendeels met hernieuwbare energie. Andere isolatiesystemen zoals pur of eps zijn niet ecologisch in aanmaak daar zij meestal onder hoge temperaturen worden.

home gevelrenovatie gevel zolder en dakisolatie renovatiewerken over ons premies cellulose isolatie contacteer ons offerte isoleren met cellulose isoleren met cellulose bij de meeste traditionele daken of zolders wordt meestal een combinatie van minerale wol en harde pur platen toegepast. Dit komt omdat er tussen de balken ruimte is voor minerale wol de dikte van deze eerste laag is meestal niet voldoende zodat een tweede isolatie in vorm van harde platen bovenop de eerste wordt geplaatst.via verloren ruimtes gaat ook heel wat energie verloren. We vullen die ruimtes met cellulose of papiervlokken.waar technisch mogelijk wordt dus als alternatief papiervlokken toegepast en dit voor dezelfde prijs terwijl deze ecologische isolatie tal van belangrijke voordelen heeft t.o.v. De traditionele materialen. Cellulose isolatie cellulose isolatie heeft enkele onmiskenbare voordelen ten eerste is het een ecologisch product zorgt het voor een akoestische isol.

Kennisgeving over Cellulosevlokken blazen

facebook linkedin mooi https t.co vhlgqpmi bast menu hoofdnavigatie home over bast projecten innovatie nieuws contact renoveren van een beschermd monument tot eengezinswoning info project renoveren van een beschermd monument tot eengezinswoning jaar locatie afsnee architecten bast architects amp engineers projectteam stefanie neerinck en emily ampe extra info epeil . Kpeil . Bioecologisch eengezinswoning renovatie houtskeletbouw laagenergie architectuur . Het project is gelegen op een site met een beschermd monument. In de bestaande schuur wordt een houtskeletbouw geplaatst. Er wordt gebruik gemaakt van fscgelabeld hout en het houtskelet wordt ingeblazen met cellulosevlokken Wat betekent cellulosevlokken blazen De leefruimtes worden zuidgericht voor een optimale lichtinval te garanderen. De ramen aan de zuidgevel worden voorzien van screens. Verder werd geopteerd voor het plaatsen van zonnepanele.