Menu Sluiten

Adviseur Dakisolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over adviseur dakisolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Adviseur Dakisolatie

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Adviseur dakisolatie

overslaan en naar de inhoud gaan top menu nieuws over ons troeven jobs partners contact nl nl fr search cta menu producten hoofdnavigatie home isolatieoplossingen bouwisolatie akoestische isolatie passieve brandbescherming toepassingen muurisolatie dakisolatie vloerisolatie kelderisolatie plafondisolatie isolatiematerialen pur pir glaswol rotswol xps eps cellenglas resol houtvezel kurk houtwolcement vacumisolatie sectoren downloads track amp trace menu solliciteren bij waeyaertvermeersch work waeyaertvermeersch wie isolatie zegt zegt waeyaertvermeersch adviseur dakisolatie passend voor uw firma waeyaertvermeersch heeft meer dan jaar ervaringin de isolatiesector. Deze knowhow van onze gemotiveerde medewerkers wordt nog iedere dag bijgespijkerd lees hier meer over ons. momenteel zijn er geen openstaande vacatures maaraarzel niet om ons te contacterenvoor een vrije sollicitatie naar onze linkedin pagina frederic vanquaethem logistieke duizendpoot ik werk sinds jaar bij waeyaertvermeersch en ben ver.

doorgaan naar inhoud thermografie blowerdoortest bouwadvies epc epb infoqessence.be hoofdmenu welkom epc blowerdoortest thermografie ventilatie centraal d systeem decentraal d systeem studie en bouwadvies epbverslaggeving energieaudit referenties menu epbverslaggeving voor de meeste nieuwbouwprojecten en verbouwingen bent u verplicht om een epbverslaggever aan te stellen. Deze zal met de epbsoftware de energieprestaties en de te respecteren ventilatie berekenen. Het energiepeil van uw woning wordt uitgedrukt in een epeil. Hoe lager het epeil hoe beter. Is het resultaat slechter dan de epbeisen dan krijgt de bouwheer een boete scoort de woning beter dan kan de bouwheer genieten van premies De prijsbepaling van adviseur dakisolatie Hiervindt u alle subsidies waarvoor je in aanmerking kan komen. Qessence doet meer dan enkel maar de epbaangifte in orde brengen. Wij hanteren de epbsoftware om u te helpen kosten en energie te besparen. Voor de start van de werken rekenen we het hele project door en gaan samen met u bekijken wat u kan doen om energie te besparen. We adviseren u over welke maatre.

Inlichtingen over Adviseur dakisolatie

spouwmuurisolatie dakisolatie vloerisolatie akoestische isolatie chapewerken over ts isolatie normen en wetten subsidies faq referenties gratis offerte contacteer ons werkwijze spouwmuurisolatie inspectie en diagnose onze adviseur komt bij u ter plaatse de spouwmuren bekijken. Hij onderzoekt de spouwmuur door middel van endoscopische apparatuur om te controleren hoe breed de spouw is of deze spouw binnenin zuiver genoeg is en vrij is van obstakels. Verder licht hij toe wat voor u precies de voordelen zijn van de spouwmuurisolatie voor uw woning. Nadat alle opmetingen zijn gebeurd ontvangt u een offerte die een gedetailleerd overzicht geeft van alle gemaakte afspraken zodat u perfect weet wat er volgt. Bij uw akkoord worden de werken ingepland. Uitvoering spouwmuurisolatie onze vakmannen komen ter plaatse om de spouwmuren te vullen. Zij overlopen het voorverslag dat werd opgesteld bij het werfbezoek. Vervolgens worden op de kruisingen van linten stootvoegen gaten geboord..