Menu Sluiten

Site Over Dakisolatie

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakisolatie – Optimale Dakisolatie – Minder Warmteverlies Dankzij Optimale Dakisolatie – Warmte Verliezen Via Dak – Isoleren Dak Met Pir Platen – 

Wenst u meer info over site over dakisolatie kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Site Over Dakisolatie

Zonnepanelen | Isolatie | Bouw | Dakwerken | Renovatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Site over dakisolatie

lieve vrouwstraat genk home hellende daken platte daken dakisolatie gevelbekleding realisaties contact werken aan uw gevel of dak vraag nu een gratis offerte contacteer ons uw expert voor al uw dakwerken in genk besadak wil u dakwerken in genk of omstreken laten uitvoeren doe dan zeker een beroep op besadak gestart als eenmanszaak in en intussen uitgegroeid tot een goed draaiende onderneming met een team van ervaren en gepassioneerde stielmannen. Nieuwbouw en renovatie besadak is actief in nieuwbouw en renovatie. Het bouwbedrijf uit genk legt hellende daken met pannen en leien en platte daken in epdm pvc en roofing. We zijn ook gespecialiseerd in gevelbekleding en plaatsen doeltreffende dakisolatie. Daarnaast plaatsen we lichtkoepels en dakramen. Om het plaatje compleet te maken nemen we ook alle koper lood en zinkwerken voor onze rekening. Persoonlijk aanpak en oplossing op maat vermits we alle dakwerken en gevelwerken doen kunnen klanten op eacuteeacuten adres voor al deze werkzaamheden terecht. Zo hoeven ze zich niet.

home hellende daken platte daken zinkwerken dakramen gevelbekleding dakisolatie contact kies voor een stevig dak boven uw hoofd contacteer ons bespaar energie met goede dakisolatie een goede isolatie vermindert uw energiefactuur en zorgt ervoor dat u in aanmerking kan komen voor subsidies site over dakisolatie zijn zeer gewild Voor deze dakisolatie in boutersem en ruime regio doet u best beroep op een ervaren vakman. Dat vakmanschap heeft dakwerken vandeput in huis. Luchtdicht isolatieschild de meeste warmte gaat via het dak verloren met bijkomende vocht en condensatieproblemen. De beste oplossing is een luchtdicht isolatieschild bovenop de dakconstructie. Een doorlopende dakisolatie als deze zorgt ervoor dat de warme en koude luchtstromen gescheiden blijven. Er wordt altijd gebruikgemaakt van de beste merken zoals powerroof. Zo ontstaan er geen koudebruggen en het materiaal is ongevoelig voor condensatie. Bovendien kan het vlot geplaatst worden is de harde plaat vormvast en wordt uw dakstructuur beschermd. Neem snel contact op bij renovatie.

Mededeling over Site over dakisolatie

home ruwbouw renovatie amp verbouwingswerken dak amp zinkwerken dakisolatie rioleringswerken betonkleders galerij contact broux bvbadeacute ideale partner voor al jouw bouwplannen energiebesparende dakisolatie warme lucht stijgt dat is algemeen geweten wat bedoelen we met site over dakisolatie Het thermisch isolerenvan een dak of zoldervloer levert dan ook een grote besparing op. Wacht dus niet langer en laat vandaag nog dakisolatie plaatsen door een erkend aannemer uit heusdenzolder dakisolatie bij nieuwbouw en renovatie zowel bij nieuwbouwwoningen als bij renovatieprojecten voeren bij de plaatsing van dakisolatie uit. Wij bezorgen u bovendien alle nodige documenten om snel en probleemloos uw premieaanvraag te kunnen indienen. Verwarmde of onverwarmde zolders hebt u een zolder die volledig ingericht is in diverse kamers dan is de plaatsing van dakisolatie uit heusdenzolder door bouwwerken broux hier nog interessanter wanneer het gaat om een onverwarmde zo.