Menu Sluiten

Adviseur Isolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over adviseur isolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Adviseur Isolatie

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Adviseur isolatie

ok geachte mevrouw geachte heer allereerst hopen we dat het goed gaat met u en uw dierbaren. In deze moeilijke periode werden we genoodzaakt om met gesloten deuren te werken tot mei. Onze prioriteit is echter om u te blijven ondersteunen in uw deuren amp ramenprojecten adviseur isolatie specialisatie Ondanks de uitzonderlijke situatie staat ons netwerk van partners tot uw dienst. Onze wederverkopers zijn bereikbaar per telefoon videoconferentie of email om u te begeleiden en te adviseren. Op onze site vindt u zeker de nodige informatie om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Bedankt voor je interesse en je bezoek aan pierret. Producten referenties dealers brochure isolatie thermische akoestische garantie inspiratie fr nl producten referenties dealers brochure isolatie thermische akoestische garantie inspiratie maak een afspraak contacteer ons home wat is het juiste materiaal voor mijn raam wat is het juiste materiaal voor mijn raam pvc alu hout of houtaluminium ontdek hier de troeven voor elk materiaal. pvc beste thermische isol.

sluiten pluimers isolatie belgi particulier bedrijf home nieuws over pluimers werken bij spouwmuurisolatie vloerisolatie dakisolatie gevelonderhoud over pluimers referenties vacatures partners contact gratis advies isolatiepremies home over pluimers europees marktleider europees marktleider meer dan jaar ervaring groot assortiment lage energiekosten vrijblijvend isolatieadvies op locatie europees marktleider advies amp gratis offerte op maat onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs meer informatie pluimers isolatie is in de afgelopen jaar uitgegroeid tot europees marktleider op het gebied van isolatie. Door onze kennis en ervaring van isoleren goed met elkaar te combineren kunnen wij ieder object op elke locatie isoleren bekijk ons aanbod van adviseur isolatie Actief in meer dan landen wij zijn actief in meer dan europese landen. Pluimers heeft vestigingen in nederland belgi oostenrijk zwitserland duitsland frankrijk luxemburg polen roemeni hongarije en tsjechi.onze vakmannen zijn dagelijks op d.

Bericht over Adviseur isolatie

spouwmuurisolatie dakisolatie vloerisolatie akoestische isolatie chapewerken over ts isolatie normen en wetten subsidies faq referenties gratis offerte contacteer ons werkwijze spouwmuurisolatie inspectie en diagnose onze adviseur komt bij u ter plaatse de spouwmuren bekijken. Hij onderzoekt de spouwmuur door middel van endoscopische apparatuur om te controleren hoe breed de spouw is of deze spouw binnenin zuiver genoeg is en vrij is van obstakels. Verder licht hij toe wat voor u precies de voordelen zijn van de spouwmuurisolatie voor uw woning. Nadat alle opmetingen zijn gebeurd ontvangt u een offerte die een gedetailleerd overzicht geeft van alle gemaakte afspraken zodat u perfect weet wat er volgt. Bij uw akkoord worden de werken ingepland. Uitvoering spouwmuurisolatie onze vakmannen komen ter plaatse om de spouwmuren te vullen. Zij overlopen het voorverslag dat werd opgesteld bij het werfbezoek. Vervol.