Menu Sluiten

Dakisolatie Met Wol

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over dakisolatie met wol kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Dakisolatie Met Wol

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dakisolatie met wol

home over ons ons bedrijf referenties wat doen we spouwmuurisolatie dakisolatie zolderisolatie offerte contact nl fr dakisolatie met cellulose glaswol of pur. Isolcom isolatiewerkenis gespecialiseerd in de plaatsing van thermische dakisolatie voor hellende daken.het isoleren van uw dak geeft u niet alleen een onmiddellijke comfortverhoging maar is ook uiterst snel terugverdiend. Gratis offerte isolatiemateriaal zoals u weet stijgt warme lucht daardoor is dakisolatie de meest renderende vorm van energiebesparende maatregelen dakisolatie met wol vlug rendement Als isolatiemateriaal kan gekozen worden voor minerale wol of cellulose vlokken.in tegenstelling tot andere energiebesparende maatregelen zoals het plaatsen van zonnepanelen zijn er geen bijkomende onderhoudskosten aan dakisolatie verbonden. Isolatie tussen de dragende dakelementen de ruimte tussen de kepers en spanten wordt opgevuld met een isolatiemateriaal.minerale wol of cellulose vlokken lenen zich het best voor deze toepassing. El.

spring naar de inhoud isolatiewerken expert in woning isolatie home isolatie subsidies vloer zoldervloer isoleren dak kruipkelder spouwmuur home isolatie subsidies vloer zoldervloer isoleren dak kruipkelder spouwmuur zoldervloer isoleren home zoldervloer isoleren indien jede zolder enkel als opslagruimte gebruiktof als het dak niet geschikt is om te isoleren biedt zoldervloerisolatie een veelbeter rendement. Een zolder wordt lang niet altijd gebruikt als woonruimte bij andere soorten gebruik is het mogelijk dat je bij een zoldervloer isoleren in aanmerking komt voor diverse premies en subsidies die ook van toepassing zijn op dakisolatie. Wanneer er bij de zoldervloer isoleren geen dampscherm geplaatst wordt zal deze lucht in het isolatiemateriaal doordringen wat een negatief effect heeft op de isolatiewaarde Enige opheldering over dakisolatie met wol Soorten vloerisolaties de keuze voor het isolatiemateriaal bij een zoldervloer isoleren is ook afhankelijk van het gebru.

Interesse in Dakisolatie met wol

dakwerken dakisolatie home diensten realisaties over ons contact diensten algemene loodgieterij centrale verwarming op gas platte daken daktimmerwerken algemene rioleringswerken bekleden dakgoten pannen en leien daken dakisolatie aannemer marc de weirdtdakisolatie dakisolatie laten plaatsen de voordelen laten plaatsen van dakisolatie komt steeds vaker voor het aanbrengen van dakisolatie is sinds ongeveer jaar erg populair geworden in belgi net als in andere europese landen. Dat heeft vooral te maken met het feit dat gesoleerde daken als geen ander energie besparen. En dat is niet alleen goed voor uw portemonnee maar ook prettig voor het klimaat en milieu. Een beter plek om te isoleren is er niet via het dak verdwijnt de meeste warmte uit woningen. Los hiervan heeft dakisolatie nog tal van andere voordelen die deze vorm van isoleren interes.