Menu Sluiten

Minerale Glaswol

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over minerale glaswol kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Minerale Glaswol

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Minerale glaswol

nl fr milieu faq over ons vacatures home hout interieur tuin showroom prijsaanvraag contact in de kijker menu je bent hier home hout isolatiematerialen warmte subnavigatie nieuw massief hout gevelbekleding hout rockpanel composiet pvc plaatmaterialen gipsmaterialen dakmaterialen lichtoplossingen isolatiematerialen warmte geluid deuren maatwerk deurgehelen bewerkingen zaagwerk knauf glaswol glaswol tr een isolatierol vervaardigd uit minerale glaswol met ecose technology specifiek bestemd voor de thermische en akoestische isolatie van hellende daken met regelmatig daktimmerwerk. Deze rol is nzijdig bekleed met een dampremmende aluminium bekleding die voorzien is van cm brede spijkerflenzen. glaswol multifit een onbeklede opgerolde isolatieplaat vervaardigd uit minerale glaswol met ecose technology met een uitstekende isolatiewaard.

skip to content menu menu startpagina spouwmuurisolatie heb jij wel eens over spouwmuurisolatie nagedacht isoleren is tegenwoordig de heilige graal minerale glaswol informatie inwinnen Met een goede isolatie bespaar je niet alleen het milieu maar ook op je eigen energiefactuur. Interessant spouwmuurisolatie is daarbij van groot belang. De ruimte tussen twee muren kan je isoleren. Op die manier wordt de warmte in een kamer beter bewaard. Met andere woorden je moet minder stoken om je woning warm te houden heb je belangstelling in minerale glaswol We hebben het dan over spouwisolatie. De ruimte tussen binnen en buitenmuren wordt opgevuld. Een spouwmuur wordt ook gewoon een spouw genoemd. Ben je genteresseerd in spouwmuurisolatie dan wil je wellicht weten wat prijs van isoleren is en of er premies zijn om de kosten te drukken. Wij geven antwoorden informatie over spouwmuurisolatie .

Berichtgeving over Minerale glaswol

dakwerken dakisolatie home diensten realisaties over ons contact diensten algemene loodgieterij centrale verwarming op gas platte daken daktimmerwerken algemene rioleringswerken bekleden dakgoten pannen en leien daken dakisolatie aannemer marc de weirdtdakisolatie dakisolatie laten plaatsen de voordelen laten plaatsen van dakisolatie komt steeds vaker voor het aanbrengen van dakisolatie is sinds ongeveer jaar erg populair geworden in belgi net als in andere europese landen. Dat heeft vooral te maken met het feit dat gesoleerde daken als geen ander energie besparen. En dat is niet alleen goed voor uw portemonnee maar ook prettig voor het klimaat en milieu. Een beter plek om te isoleren is er niet via het dak verdwijnt.