Menu Sluiten

Vloerisolatie Bovenzijde

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over vloerisolatie bovenzijde kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Vloerisolatie Bovenzijde

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vloerisolatie bovenzijde

infovloertegelwerkenjulien.be cookie policy home vloeren trappen terrassen wandtegels schouwen nieuwbouw renovatie referenties contact selecteer een pagina vloerisolatie voor vloerisolatie moet men ervoor zorgen dat ervoldoende ruimtewordtvoorzienvoor de vloeropbouw. Er moet een isolatielaag komen maar er moet tevens voldoende ruimte vorzien worden voor de technische leidingen. Zeker nu er steeds meer gebruik gemaakt wordt van vloerverwarming. Bij vloerverwarming mag je op cm extra ruimte rekenen. Indien de chape niet stevig genoeg is kan je later problemen krijgen met de vloer.controleer dus tijdig op alle niveausof er voldoende ruimte wordt voorzien. Indien mogelijk voorzie je best meer dan cm bij klassieke verwarming en cm bij vloerverwarming. Akoestische isolatie of geluidsisolatie akoestische isolate of geluidsisolatie is niet meer weg te denken uit onze woning. Het steeds dichter bij elkaar wonen en de toename van verkeerslawaai zorgen voor meer lage trillingen. Geluidsis.

home premies faq over ons contact muurisolatie vloerisolatie dakisolatie gevelwerken dakwerken bel vraag uw offerte aan vrijblijvend plaatsbezoek vloerisolatie gespoten pur isolatiechape algemeen vloerisolatie kruipkelderisolatie nieuwbouw of renovatie vloerisolatie biedt enorme voordelen zoals het verlagen van de energiefactuur het voorkomen van vochtproblemen tocht en warmteverlies vloerisolatie bovenzijde verdient geld voor jou Bovendien komt deze vloerisolatie ook het milieu ten goede. Vloerisolatie is daarnaaast snel en eenvoudig in eacuteeacuten dag aan te brengen waardoor u nauwelijks overlast ondervindt van de werkzaamheden. De kosten zijn relatief laag en binnen de jaar terugverdiend gespoten pur denkt u aan vloerisolatie in uw nieuwbouw of renovatie woning bekijk dan zeker de mogelijkheden van gespoten vloerisolatie deze manier van isoleren is mogelijk voor zoldervloeren tussenvloeren en ook voor het gelijkvloers. U kunt alsook uw dak of andere ruimtes isoleren met dit product. Bij gespote.

Meer info over Vloerisolatie bovenzijde

home diensten producten gallery offerte contact nl chapewerken thermische isolatie akoestische isolatie wapeningen transport gespoten purisolatie chapewerken de dekvloer of chape is een mengsel van zand cement en water dat als ondergrond dient voor de eigenlijke vloerbedekking Bekommernis over vloerisolatie bovenzijde Deze afwerklaag wordt aangebracht bovenop de constructieve vloer en zal glad en vlak afgewerkt worden zodat de meest voorkomende vloerbedekkingen hierop aan te brengen zijn. Eventueel worden er additieven toegevoegd zo kan men bijvoorbeeld de isolatiewaarde verhogen. Hechtende chape deze chape wordt rechtstreeks op de draagvloer aangebracht. de minimum dikte bedraagt cm. Er worden enkel randstroken aangebracht tussen de muren en chape tegen het uitzetten van de chape. Niet hechtende chape deze chape hecht niet aan de draagvloer. Tussen de chape en de draagvloer komt een scheidingslaag een folie pla.