Menu Sluiten

Dak Isoleren Met Minerale Wol

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over dak isoleren met minerale wol kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Dak Isoleren Met Minerale Wol

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dak isoleren met minerale wol

overslaan en naar de inhoud gaan top menu nieuws over ons troeven jobs partners contact nl nl fr search cta menu producten hoofdnavigatie home isolatieoplossingen bouwisolatie akoestische isolatie passieve brandbescherming toepassingen muurisolatie dakisolatie vloerisolatie kelderisolatie plafondisolatie isolatiematerialen pur pir glaswol rotswol xps eps cellenglas resol houtvezel kurk houtwolcement vacumisolatie sectoren downloads track amp trace menu glaswol kruimelpad home isolatiematerialen glaswol glaswol is een minerale wol die zeer vaak gebruikt wordt in de bouwsector. Kenmerkend zijn de meer dan degelijke thermische isolatiewaarde en de vele toepassingsmogelijkheden dak isoleren met minerale wol prijs aanvragen Het is een flexibel m.

home dak epdm asfalt dakpannen leien wat doen we nog koper en zinkwerken gevelbekleding ontmossen isolatie dakramen lichtkoepels en lichtstraten staalplaten realisaties contact home dak epdm asfalt dakpannen leien wat doen we nog koper en zinkwerken gevelbekleding ontmossen isolatie dakramen lichtkoepels en lichtstraten staalplaten realisaties contact isolatie om een goede start te nemen bij het zetten van een nieuw dak of bij een renovatie dan moet je vooraf de beste isolatie kiezen. Het heeft geen nut om slechte isolatie te nemen om de prijs te drukken want daar krijgt u later zeker spijt van. Er bestaan verschillende soorten van isolatie die gaan van wol over platen naar schuim enkele voorbeelden van de soorten glaswol rotswol cellenglas gexpandeerd polystyreenschuim gextrudeerd polystyreenschuim polyurethaanschuim polyisocyanuraat de vlaamse energieprestatieregelgeving bepaalt dat bij nieuwbouw en vernieuwbouw dakisolatie verplicht is. De minimale isolatiedikte volgens deze regelgeving is cm indien gebruik gemaakt wordt van minerale wol met een l.

Bericht over Dak isoleren met minerale wol

overslaan en naar de inhoud gaan top menu nieuws over ons troeven jobs partners contact nl nl fr search cta menu producten hoofdnavigatie home isolatieoplossingen bouwisolatie akoestische isolatie passieve brandbescherming toepassingen muurisolatie dakisolatie vloerisolatie kelderisolatie plafondisolatie isolatiematerialen pur pir glaswol rotswol xps eps cellenglas resol houtvezel kurk houtwolcement vacumisolatie sectoren downloads track amp trace menu glaswol kruimelpad home isolatiematerialen glaswol glaswol is een minerale wol die zeer vaak gebruikt wordt in de bouwsector. Kenmerkend zijn de meer dan degelijke thermische isolatiewaarde en de vele toepassingsmogelijkheden Enige aanwijzing over dak isoleren met minerale wol Het is een flexibel materiaal dat beschermt tegen warmte koude en geluidshinder. Glaswolisolatie presteert bovendien ook opmerkelijk goed qua brandveiligheid en absorbeert geen water. Dit alles maakt het tot een zeer geschikt en veelzijdig isolatiemateriaal. Ontdek onze glaswol isolatieproducten op .