Menu Sluiten

Interesse In Vloerisolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over interesse in vloerisolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Interesse In Vloerisolatie

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Interesse in vloerisolatie

belgi nederlands belgi nederlands belgique franais luxembourg particulier professional over ons sinds vakmanschap isolatie research development productie distributie technologie voordelen producten akoestische isolatie thermische isolatie toepassingen vloeren daken kruipkelders muren service realisaties nieuws offertes contact particulier professional kies uw regio belgi nederlands belgique franais luxembourg contacteer ons pur isolatieschuim van isotrie is een slimme oplossing om uw nieuwbouwwoning of renovatieproject aan de hoogste isolatienormen te laten voldoen uw wooncomfort te verhogen en uw energiefactuur te verlagen. Isotrie is een internationale bedrijvengroep sinds actief in de ontwikkeling productie en verdeling van pur isolatieschuim als in de praktische toepassing ervan. Isotrie met hoofdzetel in drongen gent is actief in belgi luxemburg en frankrijk maar ambieert ook een verdere internationale expansie interesse in vloerisolatie prijs Ik heb inter.

home onze diensten over ons onze projecten vraag uw offerte aan over ons home over ons ef rogge is d specialist op gebied van vloeren chape en vloerisolatie. Dankzij een nauwe samenwerking met topleveranciers architecten en klanten zijn we in staat om een antwoord te bieden op de specifieke behoeften en wensen van ieder project of interieur. Samen met de klant slaan we de handen in elkaar om hun droomconcept te realiseren. Iedere vloeroplossing is uniek en bevordert de levenskwaliteit van zij die erop wonen of werken. Bij ef rogge dragen we kwaliteit en service hoog in het vaandel. Met onze jarenlange ervaring trachten wij iedere project met een persoonlijke aanpak te benaderen. Dit laat ons toe om zeer gericht zin te geven aan uw s.

Interesse in Interesse in vloerisolatie

bel ons op … infoclaessensmakelaars.be te koop te huur projecten contact huis te koop turnhout msup terug naar lijst gtgt renovatieproject halfvrijstaande woning met vergund handelsgedeelte gelegen in de bekende omgeving tuinwijk te turnhout Informeer je over interesse in vloerisolatie De hele omgeving is opgenomen als onroerend erfgoed en wordt gekenmerkt door een charmante en uniforme uitstraling van de woningen. Centraal gelegen op wandelafstand van station winkels en scholen doch in een zeer rustige kindvriendelijke omgeving. Het pand biedt vele mogelijheden gaande van de combinatie wonen en werken aan huis praktijk winkeltje de indeling die we voorzien is als volgt centrale inkom met videfoon toegang tot de polyvalente ruimte die vele mogelijkheden biedt en een handelsbestemming heeft een hal met gastentoilet en met toegang tot het woongedeelte. Vanuit deze hal kom je in een zeer grote open leefruimte terecht ca. M met een volledig geinstalleerde open keuken. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droger en d.