Menu Sluiten

Minimumnorm Dakisolatie

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakisolatie – Optimale Dakisolatie – Minder Warmteverlies Dankzij Optimale Dakisolatie – Warmte Verliezen Via Dak – Isoleren Dak Met Pir Platen – 

Wenst u meer info over minimumnorm dakisolatie kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Minimumnorm Dakisolatie

Duurzame Energie | Zonnepanelen | Bouw | Dakwerken | Renovatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Minimumnorm dakisolatie

frnl jarenlange ervaring nieuwste trends en technieken betrouwbare partners vakmanschap gekwalificeerd eigen personeel de klant staat centraal nauwkeurigheid en servicegerichtheid voor elke uitdaging een bouwkundige oplossing het zijn vaak de details die een groot verschil maken omdat we geloven in wat we doen en omdat we doorgaan waar anderen stoppen bouwen met vertrouwen over ons diensten referenties nieuws links jobs faq contact premies voor dakisolatie afbeeldingen link tegen moeten alle daken van zowel woningen als huurwoningen die voacuteoacuter januari aangesloten zijn op het elektriciteitsnet geiumlsoleerd zijn minimumnorm dakisolatie vlug rendement Voor alle zelfstandige woningen studio eengezinswoning of appartement is de nieuwe vlaamse dakisolatienorm in werking getreden op januari . De regeling geldt niet voor kamers. Als minimumnorm wordt een r.

onze diensten getuigenissen nieuws uw team home te koop woningen opbrengsteigendom te huur nieuwbouw referenties contact group b onze diensten getuigenissen nieuws uw team vastgoedtip op zondag vergeet je dak niet te isoleren naar nieuws overzicht december ben je verhuurder van een woning of appartement dan is het hoog tijd om in actie te schieten of toch tenminste wanneer je dak niet of onvoldoende geiumlsoleerd is. . Ongeschikt en onbewoonbaar tot nog toe betekende onvoldoende dakisolatie niet dat de woning meteen ongeschikt wordt verklaard. Dit verandert echter op januari . Als je dak tegen dan niet aan de minimumnorm voldoet dan worden meteen strafpunten toegekend tenzij de energiescore van de woning lager ligt dan de grenswaarde dan kwh msup voor een open bebouwing kwh msup voor een halfopen bebouwing kwh msup voor een ges.

Kennisgeving over Minimumnorm dakisolatie

toggle navigation dakwerken de clerck algemene voorwaarden platte daken wat doen wij waterdichting koepels epc energieaudit indicatie prijzen bekleden van goten isoleren waar werken wij isolatie vlaamse dakisolatienorm isolatie eis subsidies condensatie isolatie benoveren contact wie zijn wij materialen isolatie roofings dampscherm dakrandprofiel epdm brandweerstand technische fiche s faq dakwerken de clerck uw roofingspecialist sinds vlaamse dakisolatienorm vlaamse doelstelling voor . De minimumnorm voor dakisolatie is een rwaarde m k w. Als isolatiemateriaal wordt beschouwd de materialen die een lambdawaarde hebben van hoogstens w mk bekijk ons scala van minimumnorm dakisolatie Voor het toekennen van de strafpunten wordt een onderscheid gemaakt tussen daken kleiner en daken groter .