Menu Sluiten

Thermische Dakisolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over thermische dakisolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Thermische Dakisolatie

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Thermische dakisolatie

deplekker joeumll eykenboom bvba isolatiewerken menu voorstelling pleisterwerken gyprocwerken isolatiewerken referenties links contact wanneer kwaliteit echt belangrijk is joeumll eykenboom zaakvoerder dakisolatie ook voor het vakkundig plaatsen van uw dakisolatie kan u bij ons terecht. We stellen graag een gratis prijsofferte op. Het merk en type isolatie bepalen we aan de hand van de gewenste isolatiewaarde thermische dakisolatie vlug rendement Ook volgen we steeds de promoties bij onze diverse leveranciers om u een zo scherp mogelijke prijs te maken. Vloerisolatie isothermareg thermische vloerisolatie voor talrijke toepassingen isolatie van bodems in woningen en appartementen isolatie van bodems in vloerverwarming vloerverwarming rechtstreeks op isotherma isolatie van vlakke daken terrassen balkons en keldervloeren stabilisatie.

skip to content dakwerken vandekerckhove welkom bij dakwerken vandekerckhove. Menu home dakwerken nieuwbouw platte daken dakrenovatie zink en koperwerk dakisolatie gevelbekleding dakvensters contacteer ons gevelbekleding gevelbezetting in natuur of kunstleien of zink biedt u dak een optimale bescherming tegen vochtige muren. De thermische isolatie tussen de muur en gevelbekleding bespaart u energie die een belangrijke meerwaarde biedt voor u woning. website by www.akoni.be websites software development .

Kundigheid over Thermische dakisolatie

informatie nieuws vacatures over ons betapor isolatie vraag offerte aan menu home type isolatie thermische vloerisolatie akoestische vloerisolatie type woning nieuwbouw renovatie uitvoering producten realisaties epsrecyclage faq informatie nieuws vacatures over ons home type isolatie thermische vloerisolatie en dakisolatie thermische vloerisolatie en dakisolatie door gecontroleerd epskorreltjes te mengen met cement water en speciale additieven wordt een ultralicht en thermisch goed isolerend beton gecreerd betopor isolatiechape. Het wordt vloeibaar aangebracht op vloeren om leidingen mee uit te vullen vloerisolatie of op platte daken om een helling te maken dakisolatie. Thermische vloerisolatie en dakisolatie levert geld en co winst op eps kan u daarbij helpen. Eps is zeer herkenbaar door zijn witte of zwarte bolletjesstructuur. Deze bolletjes zijn gevuld met lucht en slechts polystyreen om de lucht om zijn plaats te houden Het uitpluizen van thermische dakisolatie Eps is dus in feite verpakte lucht . De lambdawaarde van droge stilstaande lucht bedraagt w mk. De lambdawaarde van eps bedraagt onge.