Menu Sluiten

Dakisolatienorm

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakisolatie – Optimale Dakisolatie – Minder Warmteverlies Dankzij Optimale Dakisolatie – Warmte Verliezen Via Dak – Isoleren Dak Met Pir Platen – 

Wenst u meer info over dakisolatienorm kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Dakisolatienorm

Dakwerken | Bouw | Zonnepanelen | Duurzame Energie | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Dakisolatienorm

guy cecile infoguysolutions.be menu over guysolutionshome dak en zoldervloerisolatie houtskeletbouwisolatie binnenmuurisolatie fotogalerij premies klantenreacties folders links offerte contact guysolutionshome gt premies isoleren premies isoleren dankzij de aantrekkelijke premies kunt u uw investering snel terugwinnen dakisolatienorm informatie inwinnen De effectieve energiebesparing zal op termijn een veelvoud opleveren van de subsidie die u kunt ontvangen dit is op termijn pure winst. Vanaf oktober kunt u voor renovatie en energiebesparende investeringen online mijn verbouwpremie aanvragen n loket voor uw aanvraag van alle premies iedereen die investeert in een bestaande woning appartement appartementsgebouw of een nietwoongebouw bijvoorbeeld een bedrijfspand of kantoorgebouw zal afhankelijk van de doelgroep waartoe hij of zij behoort financile steun kunnen aanvragen voor investeringen in energieefficintie zoals dakisolatie muurisolatie vloerisolatie hoogrendementsglas.

skip to main content hit enter to search or esc to close close search menu plat dak dakisolatie groendak hellend dak realisaties vacatures handlanger dakwerken dakwerker hellende daken contact over ons nl fr dakisolatie isolatie van platte daken je plat dak isoleren is n van de meest efficinte manieren om energie te besparen. Het warmteverlies via je dak kan namelijk oplopen tot . Voor het isoleren van je plat dak kiezen wij voor de meest duurzame en kwalitatieve materialen op de markt. Naar aanleiding van de vlaamse dakisolatienorm voor woningen en huurwoningen moeten tegen alle daken van zowel woningen als huurwoningen die vr januari aangesloten zijn op het elektriciteitsnet voldoen aan de dakisolatienorm. Nieuwbouwwoningen die in orde zijn met de energieprestatieregelgeving voldoen al aan de dakisolatienorm. Enkele voorbeelden luxe villamenten met hoge afwerking villamenten met hoog afwerkingsniveau villamenten met daktuin.

Gegevens over Dakisolatienorm

times verkoop syndic blog contact verkoop syndic blog contact de vlaamse dakisolatienorm. de toekenning van strafpunten bij inbreuken voor daken van m of groter blijft gelden. Nietvoldoen aan de dakisolatienorm zal dus vanaf januari nog altijd resulteren in een ongeschiktheid. Wat wel wijzigt is dat de woningcontroleur het gebrek dakisolatie pas zal kunnen aankruisen wanneer er geen epc is of wanneer het aanwezige epc een kengetal vermeldt van minimaal kwh m voor open bebouwing kwh m voor halfopen bebouwing kwh m voor gesloten bebouwing kwh m voor een appartement de dakisolatienorm wordt zo een tweetrapsraket De kosten van dakisolatienorm Eerst zal de woningcontroleur kijken of er een epc is en zo ja hoe het kengetal spoort met deze begrenzingen. Als bij een appartement het epckengetal bijvoorbeeld kwh m bedraagt zullen er geen strafp.