Menu Sluiten

Woning Op Ideale Temperatuur Houden

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over woning op ideale temperatuur houden kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Woning Op Ideale Temperatuur Houden

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Woning op ideale temperatuur houden

plaatsing afwerking realisaties nieuws vacatures over ons contact bumaco group terrasoverkappingen screens zonwering rolluiken totaalconcepten menu waarom screens en zonwering van harol harol ontwikkelde een totaalgamma van screens en zonwering in verschillende types en vormen. Wil je absoluut een vrij zicht naar buiten behouden wens je verblinding door een laaghangende zon te voorkomen in welke mate wil je aposs nachts verduisteren voor elke situatie en ieder ruimte vind je bij het kwaliteitsgamma van harol de juiste oplossing. De slagzin van harol luidt dan ook aposduizend oplossingen voor eacuteeacuten zon. Zonwering die perfect bij je wensen aansluitapos woning op ideale temperatuur houden gevraagd Alle oplossingen van harol zijn gebaseerd op een combinatie van der.

zonnepanelen de mogelijkheden steeds meer mensen kiezen voor zonneenergie en hoewel veel mensen denken dat het vooral een dure investering is staan daar ook een groot aantal voordelen tegenover. Je kunt in ieder geval uitgaan van een stabiele prijs als het gaat om zonneenergie. Daar tegenover staat dat de energieprijs vandaag de dag stijgt met per jaar. Dat betekent dat je op een enorme besparing kunt rekenen. Hier vind je alle informatie over zonnepanelen welke mogelijkheden je hebt wat het kost en hoeveel je in de toekomst kunt besparen de zekerheden bij zonnepanelen gemiddeld gezien betaalt zonneenergie zich in iets meer dan acht jaar terug omringt door de meest ideale condities. De zonn.

Feiten over Woning op ideale temperatuur houden

toggle navigation home over ons onze diensten realisaties contacteer ons zonwering ramen deuren vliegenramen plisse poorten automatisatie rolluiken platte daken verandas zonwering carports zonwering op het terras en het balkon in de tuin de veranda of aan de vensters je kan schaduw creeumlren waar je maar wil. De kwaliteit van het zonweringdoek speelt hierbij een belangrijke rol. De kleurkeuze van het zonweringdoek bepaalt bijvoorbeeld de sfeer onder het zonnescherm. Maar ook de filtering van het licht de mate van bescherming tegen ultraviolette straling en de hoeveelheid warmte die doorgelaten wordt wordt bepaald door het zonweringdoek. Zonwering voor balkons knikarmschermen brengen tijdens zonnige lente of warme zomerdagen verkoeling op het balkon. Ze helpen ook om het binnen aangenaam koel te houden de mogelijkheden van woning op ideale temperatuur houden Bovendien houdt deze zonwering rsquos avonds als het frisser wordt de ideale temperatuur nog een tijdlang vast. Of kies voor de uitvalschermen. Dit zijn gevelzonweringen met een variabele uitvals.