Menu Sluiten

Voordelen Isolatie Cellulose

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over voordelen isolatie cellulose kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Voordelen Isolatie Cellulose

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Voordelen isolatie cellulose

home sitemap main menu home voorstelling producten services contact home voorstelling producten services contact isolatie wanden en plafonds date augustus spouwmuurisolatie goed isoleren betekent uw huis inpakken in een schil van isolatie zonder koudebruggen tochtgaten enz.. Naast het isoleren van uw dak en vloer is het dus belangrijk dat u de spouwmuren laat isoleren dit zorgt nog maar eens voor een gemiddelde besparing op uw energiefactuur van . U verdient deze investering dus terug over een gemiddelde periode van jaar. De muynck bvba is de specialist in naisolatie van spouwmuren met ecologische producten zowel voor renovatie als voor nieuwbouwprojecten voordelen isolatie cellulose met gegarandeerde rendementsstijging Wij kiezen voor sls glasschuimkorrels link naar technische fiche. Dit zijn minerale thermische isolatiekorrels om in te blazen op basis van gerecycleerd glas en water . Toepassingen voor het navullen van bestaande spouwmuren voor het thermisch isoleren van scheidingsmuren voor ondiepe bestaande holle ruimtes in vloerconstructies voor het isolere.

menu open button menu close button embleem het leemniscaat is een bioecologisch aannemersbedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van pleister en isolatie. Ons verhaal onze realisaties pleisteren isoleren stampleem leem traskalk kalkpleister glanspleister kalkhennep stro houtwol cellulose de vakmannen contact facebook onze realisaties het leemniscaat is gespecialiseerd in pleisterwerken met leem en kalk en isolatiewerken met hennep en stro zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. Meer over de methode a. Pleisteren b Bekommernis over voordelen isolatie cellulose Isoleren of de materialen . Leem . Traskalk . Kalkpleister . Glanspleister . Kalkhennep . Stro . Houtwol . Cellulose a. Pleisteren leem zand klei zilt lus water . Leem als moeder van alle bouwmaterialen is leem een bijzonder creatief materiaal dat enorm veel mogelijkheden schept voor het boetseren van uw woning. Leemis een natuurlijk bouwmateriaal dat geschikt is voor afwerkingen binnen en buiten enkel voor vakwerkhuisjes. Het unieke aanleemis dat het vocht.

Vragen over Voordelen isolatie cellulose

overslaan en naar de inhoud gaan slim isoleren toggle navigation kortemark hoboken denderleeuw zoekveld zoeken over isolteam nieuws jobs voor profs documentatie isoleren dakisolatie zoldervloerisolatie gevelisolatie spouwmuurisolatie binnenmuurisolatie plafondisolatie vloerisolatie kelderisolatie geluidsisolatie amp akoestiek materialen gespoten pur icynene purpir minerale wol minerale wol inblazen xpseps cellulose inblazen neopixels houtwol houtwol inblazen houtwolcement resolschuim vermiculiet cellenglas polyesterwol cellenbeton melamine vacumisolatie elastomeerschuim polylatex premies dak en zoldervloer gevel spouwmuur en binnenmuur vloer kelder en plafond realisaties professionals contact offerte vragen isolatieboek downloaden u bent hier home isoleren zoldervloerisolatie zoldervloerisolatie laat je zolder isoleren door isolteam waarom je zoldervloer isoleren ga je.