Menu Sluiten

Leveranciers Isolatiewol

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over leveranciers isolatiewol kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Leveranciers Isolatiewol

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers isolatiewol

skip to main content onze diensten realisaties over ons contact hellende daken lees meer platte daken lees meer dakisolatie lees meer zonnepanelen lees meer asbest verwijderen lees meer onze diensten hellende daken platte daken dakisolatie zonnepanelen asbest verwijderen ons bedrijf realisaties contact vraag offerte aan home onze diensten dakisolatie dakisolatie renovatie of nieuwbouw isoleren is niet meer weg te denken in uw project. Maar opgepast u kan veel meer verkeerd doen door slecht te isoleren dan u denkt condensatieproblemen koudebruggen slechte plaatsing dampschermen overisoleren enz .. Wij volgen de meeste trends en opleidingen om u de isolatieproducten aan te bieden die voor uw dakproject nodig zijn leveranciers isolatiewol binnen uw budget Vraag een offerte aan naam emailadres wij gebruiken jouw email enkel om u te contacteren ivm de .

spring naar inhoud cold chain solutions for air sea road pharma food chemicals www.krautz.org languages en de fr nl home temax groep producten koudeketen temperaturen filmpjes contact menu protocol blankets set voorgesneden thermal blankets of isolatiefolie voor pallets u bent hier nederlands gtproducten gt protocol blanketsset voorgesnedenthermal blankets multilayer thermal blanketsvoor temperatuurbescherming van temperatuurgevoelige producten voor europallets xcm en of usblok pallets x klanten gevalideerd tot c en tot c farmaceutica in luchtvracht eenweg thermal blankets voor pallets protocol blankets protocol blankets set protocol cross thermalblankets pmculd pmculd isolatie bio thermal blankets eenweg thermohoezen voor pallets prot.

Het domein van Leveranciers isolatiewol

home dakwerken dakgoot vervangen dakisolatie dakpannen leggen dakrenovatie dakreparatie epdm dakbedekking gevelwerken gevelreiniging gevelrenovatie gevel zandstralen vind via ons netwerk een dakdekker die een dakrenovatie voor u kan uitvoeren van nieuwe dakbedekking leggen tot het plaatsen van een overzetdak. Vergelijk prijzen en bespaar tot op uw klus dakrenovatie wilt u een dakrenovatie laten uitvoeren het is verstandig om een vakman in te huren voor het renoveren. Er komt namelijk meer bij kijken dan u in eerste instantie zou denken. U vindt hier meer informatie over het renoveren van daken lees meer over leveranciers isolatiewol Daarnaast komen de verschillende opties met de bijbehorende kostprijs voorbij. Als u een dakwerker met.