Menu Sluiten

Isolatiematerialen Zoldervloer

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over isolatiematerialen zoldervloer kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Isolatiematerialen Zoldervloer

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatiematerialen zoldervloer

chapewerken welkom chape isolatiechape schuimbeton gespoten pur contact gespoten pur wordt vaak gebruikt voor het isoleren van daken en vloeren. Doordat polyurethaan isolatie vaak als schuim wordt geplaatst noemt men dit dan ook vaak gespoten pur. Het oppervlak wordt gespoten en sluit makkelijk en snel alle hoekjes af. Het is snel gebruiksvriendelijk en doeltreffend. De isolatiewaarde is ideaal voor de isolatie van alle vloeren zoals zoldervloeren vloeren op het gelijkvloers en tussenvloeren. De ondervloer moet droog en stofvrij zijn vr de pur kan gespoten worden stofzuigen. Ook dient de ruimte tochtvrij te zijn. Omdat pur onder hoge druk wordt gespoten kunnen er bij tocht kleine deeltjes opvliegen en deze zijn moeilijk te verwijderen isolatiematerialen zoldervloer firma Daarom .

spring naar de inhoud isolatiewerken expert in woning isolatie home isolatie subsidies vloer zoldervloer isoleren dak kruipkelder spouwmuur home isolatie subsidies vloer zoldervloer isoleren dak kruipkelder spouwmuur kruipkelderisolatie home kruipkelderisolatie kruipkelderisolatie de kruipkelder isoleren kan gebeuren met verschillende methoden en isolatiematerialen. Voor het isoleren van kruipkelders worden heel vaak harde isolatieplaten gebruikt. Een kruipkelder isoleren met gespoten pur een goede keuze dat is ht materiaal om vloeren te isoleren. Met gespoten pur kun je ook moeilijk te bereiken oppervlakken naadloos isoleren ook al zijn er leidingen aanwezig. Dit purschuim stolt reeds na enkele seconden en hec.

Vragen over Isolatiematerialen zoldervloer

home badkamerrenovatie zolderrenovatie schilderwerken dakisolatie woningrenovatie u wilt uw dak isoleren tegenwoordig eisen nieuwbouw en renovatieprojecten een verhoogde aandacht voor doordacht isoleren. En dat is helemaal in uw voordeel want goed isoleren betekent energie n geld besparen. Bovendien zorgt dakisolatie ervoor dat het in de zomer koeler is in uw slaapkamer en dat de warmte in de winterperiode beter bewaard blijft binnen. Het energiebesparend effect verdwijnt echter als dakisolatie verkeerd is geplaatst. Zo ontstaan er immers koudebruggen. Daarom vertrouwt u deze opdracht best toe aan een geregistreerd aannemer zoals jema project Het toekomstperspectief van isolatiematerialen zoldervloer Wij zijn gespecialiseerd in het isoleren van bestaande daken zolders en zoldervloeren. Advies bij de keuze van isolatiematerialen isoleren is maatwerk. Zo zullen we andere materialen gebruiken voor een hellend spantendak een gordingendak of een plat dak. Ook de bestemming van uw te renoveren zolder heeft invloed op de keuze van isolatiematerialen. Wist u dat isolatie ook akoest.