Menu Sluiten

Cellulosevlokken

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over cellulosevlokken kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Cellulosevlokken

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Cellulosevlokken

home gevelrenovatie gevel zolder en dakisolatie renovatiewerken over ons premies cellulose isolatie contacteer ons offerte isoleren met cellulose isoleren met cellulose bij de meeste traditionele daken of zolders wordt meestal een combinatie van minerale wol en harde pur platen toegepast. Dit komt omdat er tussen de balken ruimte is voor minerale wol de dikte van deze eerste laag is meestal niet voldoende zodat een tweede isolatie in vorm van harde platen bovenop de eerste wordt geplaatst.via verloren ruimtes gaat ook heel wat energie verloren. We vullen die ruimtes met cellulose of papiervlokken.waar technisch mogelijk wordt dus als alternatief papiervlokken toegepast en dit voor dezelfde prijs terwijl deze ecologische isolatie tal van belangrijke voordelen heeft t.o.v. De traditionele materialen. Cellulose isolatie cellulose isolatie heeft enkele onmiskenbare voordelen ten eerste is het een ecologisch product zorgt het voor een akoestische isolatie en het heeft de capaciteit om je huis in de zomer lekker fris te houden. Cellulosevlokken bevat.

isolatieafwerkingadvies hulp bij doehetzelfvacaturescontact isoleren met papier specialist in isoleren met cellulosevlokken isolatie waarom isoleren met papier de voordelen van isoleren met papiervlokken of cellulosevlokken zijn nog onvoldoende gekend. Papierisolatie is ecologisch economisch en technisch een topproduct cellulosevlokken zorgt voor een snelle ROI We zetten de voordelen even op een rijtje. Meer weten over isoleren gt afwerking ecod maakt het werk helemaal af u kan naast het inblazen van de isolatie ook voor de volledige afwerking beroep doen op de ervaren medewerkers van ecod. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het dichtleggen van een dak of het afwerken van een ruimte in de woning met fermacell platen gipsplaten. Wat hebben wij te bieden gt advies voor professionelen en doehetzelvers met bijna vijftien jaar ervaring is ecod uitgegroeid tot d specialist in ecologisch en economisch isoleren. Wij willen die kennis graag met u delen zelfplaatsers staan we graag bij met een deskundig advies professioneel amp particulier gt waarom isoleren met pa.

Kennisgeving over Cellulosevlokken

activiteiten prefab houtskeletbouw houtskeletbouw houtmassiefbouw buitenschrijnwerk interieur gevelbekleding ruwbouw technieken realisaties ruwbouw houtbouw technieken interieur over ons wie zijn we aanpak geschiedenis partners jobs contact houtbouw duurzaam en energiezuinig bouwen en verbouwen met houtskeletbouw samen met de noordboom maakt u van uw woning een woning met een aangenaam binnenklimaat een woning met opmerkelijk lage energiekosten een woning die beperkt couitstoot bouwen en verbouwen met houtskeletbouw houtskeletbouw wat is dat houtskeletbouw is de methode die we toepassen Een keuze maken in cellulosevlokken De concrete detaillering hangt af van project tot project de bouwheer bepaalt in welk huis ze willen wonen wij brengen onze technische vakkennis dan in om een optimale woning te realiseren. We stellen daarbij het gebruik van een aantal bioecologische materialen voor. Bijna al het hout dat we gebruiken is fscgelabeld. Wij staan in vlaanderen oo.