Menu Sluiten

Hoogwaardige Minerale Glaswol

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over hoogwaardige minerale glaswol kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Hoogwaardige Minerale Glaswol

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Hoogwaardige minerale glaswol

chapewerken bereik tot chappers in vlaanderen hoogwaardige minerale glaswol met korting Ontvang tot offertes gratis amp vrijblijvend u vergelijkt en beslist home chapewerken vraag uw offertes aan welke vloerwerken wilt u laten uitvoeren soort vloerwerken parket leggen laminaat leggen tegels plaatsen chape leggen terras aanleggen pvc vloer leggen vloer isoleren gietvloer leggen renovatie bestaande parket andere vloerwerken hoeveel m betreft het ongeveer wat is de huidige ondergrond huidige ondergrond chape beton bestaande houten vloer bestaande tegelvloer andere ondergrond indicatie uitvoeringsdatum uitvoeringsdatum zo snel mogelijk binnen de maanden binnen de maanden binnen het jaar beschrijf de opdracht die u wilt laten uitvoeren uw naam uw straat huisnummer postcode gemeente stad hoe kunnen we u contacteren door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy en cookiebeleid aanvraag versturen h.

deplekker joeumll eykenboom bvba links menu voorstelling pleisterwerken gyprocwerken isolatiewerken referenties links contact wanneer kwaliteit echt belangrijk is joeumll eykenboom zaakvoerder omschrijving wanneer je met je muis op een link gaat staan zal de omschrijving van de link in dit venster verschijnen wij hebben ons bedrijf opgestart in . Ondertussen zijn we uitgegroet tot een bvba die al in een feit was. We zijn nog een jong en dynamisch bedrijf met doch al jaren ervaring in deze wereld. Ons hoofddoel is een volledige elektrische installatie te leveren op uw maat waarbij een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding wordt afgeleverd. Als leider in de fabricage van gipspleisters voor de bouw biedt knauf hoogwaardige en praktische oplossingen voor de afwerking van gebouwen. Ontdek onze volledige catalogus en onze talrijke nieuwigheden op deze site.

Informatie over Hoogwaardige minerale glaswol

home aanbod zolderrenovatie platte daken totaalprojecten werkwijze ecologisch links media contact abonneren op deze rss feed super user am nov totaalprojecten view the embedded image gallery online at http www.zolderzorg.be index.php links duurzaam itemlist user superusersigproiddbacbe gepubliceerd in totaalprojecten getagged onder reageer als eerste lees meer… Am nov platte dakramen gepubliceerd in platte daken getagged onder reageer als eerste lees meer… Am nov ecologisch voorwaarden waaraan ecologisch materiaal moet voldoen. gewin van grondstoffen gebeurt zonder roofbouw te plegen op de natuur. energiearm productieproces vormt geen belasting voor de omgeving De verkoopprijs van hoogwaardige minerale glaswol productverwerking vormt geen risico voor de gezondheid van de aannemer of doehe.