Menu Sluiten

Isoleren Dak Met Wol

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over isoleren dak met wol kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Isoleren Dak Met Wol

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isoleren dak met wol

wonen en energie woon duurzaam blog over wonen energie en duurzaam wonen. Duurzaam wonen nieuws gevelrenovatie isolatie airconditioning chauffage meer welke dakisolatiematerialen voor een energiezuinige woning date maart author woonspecialist comments comments categories isolatie negen op de tien vlamingen vindt energiezuinigheid belangrijk . Dit benadrukt vlaamse minister van energie bart tommelein. Het doel is te streven naar een lagere energiefactuur een verhoogd wooncomfort en bij te dragen aan onze ecologische voetafdruk isoleren dak met wol schatting aanvragen In dit streven staat dakisolatie op kop als eerste energiebesparende maatregel. Een gesoleerd dak bespaart je namelijk tot op je energierekening. Om deze investering rendabel te maken is het van belang het juiste isolatiemateriaal te kiezen. Maar hoe maak je een keuze in het breed aanbod aan dakisolatiematerialen met welke criter.

doorgaan naar inhoud hoofdmenu over ons dienstenmenu schakelen dakisolatie spouwmuurisolatie vloerisolatie doe het zelf isoleren projecten contact nl en fr isolatie technieken vloerisolatie isolatie technieken energiedak isolatie technieken plat dak isolatie isolatie technieken naisolatie van bestaande spouwmuren onze diensten daken het pirothermsysteem is een perfect isolatiesysteem voor alle soorten platte daken van kleine renovaties tot grootschalige nieuwbouwprojecten. Lees meer vloeren isobetplus is een betrouwbaar systeem voor het thermisch amp akoestisch isoleren van tussenvloeren op verdiepingen. Lees meer muren het naisoleren van spouwmuren met minerale inblaaswol is de ideale thermische isolatie voor bestaande spouwmuren. Lees meer over thiershorizon thiershorizon is sinds een toonaangevende isolatiefirma. De centraa.

Vragen over Isoleren dak met wol

leliebaan wommelgem annickantwerpsdakbedrijf.be offerte home dakwerken schuine daken zadeldak plat dak dakrenovatie zonnepanelen groendak dakisolatie gevelbekleding dakkoepels dakterras contact antwerps dakbedrijf dakisolatie isoleer uw dak dakisolatie wij zijn gespecialiseerd in het isoleren van platte en hellende daken. Onze ervaring en vakmanschap in isolatiewerken leidt tot een perfect resultaat Het toekomstperspectief van isoleren dak met wol Wist u dat maar liefst van de totale energiekosten van uw gezin gaat naar verwarming of verkoeling van uw woning. Als u stevig wilt besparen is uw woning slimmer isoleren de beste start. Premies er zijn verschillende premies. We raden je aan om even een kijkje te nemen opwww.premiezoeker.been opwww.energiesparen.been ontdek zelf hoeveel .