Menu Sluiten

Leveranciers Cellulose Isolatie

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over leveranciers cellulose isolatie kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Leveranciers Cellulose Isolatie

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers cellulose isolatie

home verwarming warmtepompen nilan totaal oplossingen systeem f passieve koeling gascondesatie ketel amp zonnegascombi houtvergassers tegelkachels en finovens pelletketels lage temperatuur verwarming zon zonneboilers zonnepanelen ventilatie centraal ventilatie systeem d enkamer ventilatie ramen dakvlakvensters water regenwatersystemen effectieve microorganismen em isoleren cellulose inblaas isolatie luchtdichting onze isolatie materialen winddichting nieuws over ons contact nieuwsbrief ecobouwwinkel home nieuws over ons contact nieuwsbrief verwarming warmtepompen nilan totaal oplossingen systeem f leveranciers cellulose isolatie raming aanvragen passieve koeling gascondesatie ketel amp zonnegascombi houtvergassers tegelkachels en finovens pelletketels lage temperatuur verwarming zon zonneboilers zonnepanelen ventilatie centraal ventilatie systeem d enkamer ventilatie ramen dakvlakvensters water regenwatersystemen effectieve microorganismen em isoleren cellulose inblaas .

zandhoven borgerhout winkels contact over ecomat blog producten doehetzelf kennisbank cursussen zandhoven ringlaan borgerhout engelselei center of enkel tijdens openingsuren menu over ecomat blog producten doehetzelf kennisbank cursussen vestigingen contact over ecomat homepage over ecomat onze missie ecomat wil een honingbij zijn een bevruchter en verdeler van de natuur. We weten de juiste nectar te vinden en we willen jou als vriend en buurman ermee verrijken Ons aanbod van leveranciers cellulose isolatie We willen een boodschap uitdragen van milieuen gezond bewustzijn voor je huis je thuis amp tuin. Niet toevallig is ons bedrijfslogo een honingraat ook bijen hebben het minst was nodig als de cellen een zeshoekige vorm hebben. Zuinig omgaan met onze grondstoffen is de boodschap vanuit een verantwoordelijkheidsgevoel ligt onze focus bij nagroeibare materialen. Concreet helpen we je bouwen aan je eig.

Het domein van Leveranciers cellulose isolatie

particulieren bedrijven over ons news faq contact vraag een offerte aan fr nl fotovoltasche isolatie laadstation onze prestaties fotovoltasche simulator home particulieren home isolatie home isolatie naast de installatie van uw zonnepanelen kunt u de goede staat van uw dak garanderen en de energieprestaties van uw woning verbeteren op een samenhangende en rendabele manier met soltis dakwerken en duurzame isolatie. Wij voeren voor u drie soorten werken uit dakwerken gebinte dakpannen leisteen dakgoten regenpijpen dakkapellen dakramen woningisolatie specialist in natuurlijke isolatie waterdichtheid van het gebouw membranen voor platte daken in epdm of bitumen kalk of siliconensierpleisters gevelbekleding groendaken. redenen om voor soltis te kiezen meer dan jaar ervaring een belgische kmo op mensenmaat met persoonlijk contact van a tot z jaar garantie op de waterdichtheid van uw dak de garantie van een kwaliteitsuitvoering die voldoet aan alle geldende normen soltis is de specialist van de duurzame i.