Menu Sluiten

Expert Dakisolatie

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakisolatie – Optimale Dakisolatie – Minder Warmteverlies Dankzij Optimale Dakisolatie – Warmte Verliezen Via Dak – Isoleren Dak Met Pir Platen – 

Wenst u meer info over expert dakisolatie kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Expert Dakisolatie

Bouw | Renovatie | Dakwerken | Zonnepanelen | Duurzame Energie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Expert dakisolatie

het bouwteam gent renoveert en isoleert elke woning of appartement zoeken… Ok home voorstelling werkwijze contact premies afdrukken email subsidies amp premies uw dak isoleren is een investering die u op lange termijn absoluut terugverdient. Om de aankoop van dakisolatie te stimuleren hebben de vlaamse regering en de netbeheerders fluvius tal van premies en subsidies in het leven geroepen. Hieronder een overzicht overzicht premies fluvius https www.energiesparen.be informatie over benoveren https www.renovatie.be soorten dakisolatie https www.dakisolatieexpert.be isolatie hellende daken hellend dak isoleren met glaswol expert dakisolatie grote maten Het meest gebruikte type glaswol… Isolatie platte daken plat dak isoleren met pirisolatieplaten. Isolatieplaten in… Binnenmuren isolatie van de binnenmuren. Isoleren van de binnenmuur is de… Buitenmuren een isolerende facelift voor uw woning isolatie van de bui.

toggle navigation home dakwerken isolatie veluxramen en dakkoepels dringende herstellingen contact tel gsm email infoketeleer.be isolatie van platte daken regio antwerpen isoleer uw dak en bespaar kosten n energie waarom uw plat dak isoleren dakwerken keteleer in borgerhout antwerpen is uw geschikte partner voor de perfecte isolatie van platte daken. En omdat de daken van alle eengezinswoningen studio s en appartementen in vlaanderen vanaf januari aan de vlaamse dakisolatienorm moeten voldoen kunt u beter meteen contact opnemen moet mijn dak gesoleerd worden als u een woning hebt die vr januari aangesloten is op het elektriciteitsnet valt u onder deze vlaamse norm Aandacht over expert dakisolatie Dat betekent dat u vr uw dak moet laten isoleren met materiaal dat een minimum rwaarde van m k w biedt. Hoe gaat het in zijn werk als dakisolatieexpert helpt dakwerken ket.

Meer informatie over Expert dakisolatie

spring naar de inhoud isolatiewerken expert in woning isolatie home isolatie subsidies vloer zoldervloer isoleren dak kruipkelder spouwmuur home isolatie subsidies vloer zoldervloer isoleren dak kruipkelder spouwmuur isolatiewerken home investeren in isolatie van je huis levert op nog een manier waarde op. Een goed gesoleerde woning krijgt een betere energiescore op het energieprestatiecertificaat. Nieuwbouwwoningen bevatten goede isolatie maar als u een oudere woning bezit dan is de kans groot dat deze niet of niet naar behoren is gesoleerd. Kozijnen en ramen door nieuwe kozijnen aan te schaffen die goed isoleren en hier hr isolatieglas in te plaatsen kunt u er zorg voor dragen dat deze ook nog nauwelijks meer warmte doorlaten. Expert in het isoleren van uw woning goed is.