Menu Sluiten

Kwaliteitsvolle Dakisolatie Antwerpen

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent.

Kwaliteit en een vriendelijke service onder één dak

Bij Dakdepot in Merksem verwelkomen we zowel professionele dakdekkers als enthousiaste doe-het-zelvers in onze winkel. In ons magazijn met uitgebreid aanbod aan kwaliteitsvol dakmateriaal en hout, vindt u hoe dan ook het materiaal waarnaar u op zoek bent. Wij zijn zowel een klein- als groothandel die gespecialiseerd is in de verkoop van dakmaterialen. Voor alles wat met het leggen of herstellen van daken of plaatsen van gevelbekleding te maken heeft, moet u bij Dakdepot in Merksem zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij hoe dan ook voor een droomdak boven uw hoofd!

Onze producten

Of u nu een doe-het-zelver of een echte vakman bent, wij staan u graag bij met onze kennis en kunde. Zoekt u een bepaald materiaal of product voor uw dak? Spreek ons dan zeker aan, onze medewerkers helpen u met veel plezier en enthousiasme verder. Bovendien zorgen wij voor onze klanten steeds voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en verrassen wij graag met allerlei aanbiedingen en promoties. Uw investering echt rendabel maken, een dak dat volledig aan uw verwachtingen voldoet en tevreden klanten… Dat zijn onze prioriteiten!

Waarom Dakdepot?

  • Zeer aantrekkelijke prijzen
  • Vriendelijk en behulpzaam
  • 450 m2 aan professioneel dakmateriaal
  • Kwaliteitsvol dakmateriaal
  • Voor professionele dakdekkers
  • Voor enthousiaste doe-het-zelvers

Contacteer ons

50743735074373

More info

tags: Isolatie – Dakisolatiematerialen – Dakisolatiewerken – Dakisolatie – Isolatie Oplossingen – 

Wenst u meer info over kwaliteitsvolle dakisolatie antwerpen kijk dan vlug op https://www.dakdepot.be | Kwaliteitsvolle Dakisolatie Antwerpen

Houtmaterialen | Dakwerken | Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kwaliteitsvolle dakisolatie antwerpen

onze diensten totaalrenovatie kroonlijsten gevelbekleding platte daken pannen leien over ons onze aanpak realisaties vacatures contact platte daken zowel herstelling als plaatsing voor de herstelling of plaatsing van platte daken bent u bij antwerpse dakwerken aan het juiste adres.antwerpse dakwerken kiest bij platte daken voor volgende standaard opbouw dampscherm een absolute must bij platte daken kwaliteitsvolle dakisolatie antwerpen schatting aanvragen Een professioneel geplaatst dampscherm vermijdt dat dakisolatie vochtig wordt. Isolatie we kiezen steeds voor isolatie van minimum mm dik tweelaagse dakbedekking platte daken werken we af met bitumen dit materiaal heeft een levensduur van minstens jaar of epdm een levensduur van minstens jaar bij een .

gratis offerte stuur ons een email home dakwerken kroonlijsten zinken dakgoten franse daken platte daken isolatie lichtkoepels roofing hellende daken pannen metalen dakbedekking dakramen antwerpen hemiksem aartselaar hoboken wilrijk kontich gevelbekleding bekleding met leien bekleding met sidings gevelisolatie dakrenovatie dak herstellen realisaties over ons contact offerte aanvragen cookiebeleid bel uw aannemer voor dakwerken in antwerpen reken op ons voor kroonlijsten i zinken dakgoten i franse daken i platte daken i hellende daken dakwerken in antwerpen i dakwerken in hoboken contacteer ons de feyter is ht adres voor uw dakwerken in regio antwerpen. Al sinds pakken wij de woningen van privpersonen aan. Mt succes zo blijkt uit de reacties van onze honderden tevreden klanten. De vaste ingredinten van onze aanpak kwaliteitsvol materiaal een onberispelijke service en … Oog voor detail. Duidelijke afspraken met een meewerkende zaakvoerder en een heldere planning zorgen voor een zorgeloos verloop. Om telkens een absoluut topresultaat te bereiken kieze.

Gegevens over Kwaliteitsvolle dakisolatie antwerpen

home algemene dakwerke gevelbekleding dakrenovatie verkoop dakbedekkingsmaterialen het bedrijf referenties contact dakwerken dieltjens alle producten en diensten voor algemeen dakwerk gevelbekleding amp dakrenovatie van hellende en platte daken dakrenovaties dakwerken dieltjens alle producten en diensten voor algemeen dakwerk gevelbekleding amp dakrenovatie van hellende en platte daken dakwerken julien dieltjens het bedrijf meer dan jaar ervaring in dakwerken regio antwerpen ruim jaar sinds om precies te zijn kunnen bedrijven en particulieren in en rond antwerpen maar ook elders in vlaanderen rekenen op de kwaliteitsvolle dakservice van julien dieltjens dawerken. Dieltjens wordt niet alleen geprezen voor de excellentie in dakrenovatie maar klanten weten dat ze ook voor de aankoop van dakbedekkingsmaterialen op de dakspecialist kunnen rekenen De diversiteit van kwaliteitsvolle dakisolatie antwerpen Ontstaan van het bedrijf in richte julien dieltjens de zaak op dakwerken julien dieltjens in broechem. Na enkele jaren verh.