Menu Sluiten

Isolatie Woonboten

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over isolatie woonboten kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | www.pluimers.be

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatie woonboten

sociale woningen sociale leningen woonprojecten gepland te koop in uitvoering gerealiseerd nieuws over klemo contact klemo sociale koopwoningen en sociale leningen sociale woningen sociale leningen woonprojecten gepland te koop in uitvoering gerealiseerd nieuws over klemo contact kan ik lenen je kan via klemo een sociale woonlening aanvragen bij het vlaams woningfonds. Wij starten met jou het dossier voor deze vlaamse woonlening op. Na de volledige samenstelling van je aanvraagdossier bezorgen we dit aan het vlaams woningfonds en beheren zij jouw dossier verder. Kom voor meer informatie langs tijdens onze openingsuren of neem contact met ons op voor een afspraak. Let op momenteel is de procedure voor de opmaak van een simulatie voor een krediet tijdelijk gewijzigd omwille van de coronamaatregelen. Meer info over onze manier van werken vindt u hier. Je moet aan vijf voorwaarden voldoen om een vlaamse woonlening te kunnen aanvragen inkomen eigendom leeftijd financile draagkracht ve.

home epdm producten powerflex rubberfolie multyproof rubberfolie resitit esk gootvernieuwer powerrib rubberfolie resitrix skw pvc dakbedeking ultraflex vloeibaar isolatie zinken goten aanvraag offerte epdm gereedschap bitumen roofing contact x powerflex epdm rubberfolie met de hoogwaardige amerikaanse powerflex epdm rubberfolie zal uw dak jaar later nog even waterdicht zijn als de eerste dag isolatie woonboten : vind meer info hier Enkele voordelen op een rij van onze powerflex rubber dakbedekking losliggend geballast systeem powerflex g mechanische bevestiging powerflex lijmsysteem voor een snelle verwerking powerflex partiele verkleving afwerking van diverse details neem contact op amerikaans epdm dakrubber jaar zonder daklekkages powerflex epdm rubberdakbedekking is toepasbaar op de volgende bouwerken woningen bedrijfshallen dakkapellen woonboten caravans wat heb ik nodig om mijn dak te bedekken rubberfolie uit een stuk dak goed inmeten bekijk ook eens isolatie woonboten Dakvlak met bodemlijm eenzijdig aanbrengen op d.

De discipline van Isolatie woonboten

news covid we blijven u veilig bedienen meer info fr de en klantenportaal klantenportaal ontkoppeling contact offerte en bestelling epccertificaat elektrische keuring gecombineerde aanbiedingen stookolietank keuring qa jobs fr nl en une question gratis infocertinergie.be epc epc elektrische keuring stookolietank stel hier uw vraag wanneer komt de energiedeskundige langs onze energiedeskundige komt bij u langs op een met u afgesproken tijdstip. Wij zorgen altijd dat deze afspraak u zo goed mogelijk uitkomt. Meestal vinden de bezoeken plaats op doordeweekse dagen tussen u en .. Mocht er vertraging of vervroeging zijn dan houden wij u uiteraard op de hoogte moet ik aanwezig zijn tijdens de keuring nee dat is niet nodig. U kunt ons uw sleutels achterlaten zodat wij de keuring kunnen uitvoeren. In dit geval dient u ons goed te laten weten of u wel of ni.