Menu Sluiten

Naadloze Isolatielaag

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over naadloze isolatielaag kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Naadloze Isolatielaag

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Naadloze isolatielaag

home over ludiso projecten downloads contact nl fr thermische vloerisolatie akoestische vloerisolatie thermische akoestische vloerisolatie offerte aanvragen home over ludiso projecten downloads contact foto s thermosonor thermosonor is een thermisch en akoestisch isolerende uitvullaag die bestaat uit verschillende op elkaar geplaatste lagen thermomix thermische isolatie en polysonorakoestische isolatie als eerste wordt de thermomix geplaatst. Thermomix is een sterk isolerende uitvullaag die bestaat uit een mengsel van cementgebonden mortel en fijne epsparels met toeslagstoffen. Het product wordt op de werf zelf in onze speciaal ontworpen vrachtwagens tot de juiste emulsie verwerkt en met wormpompen op d.

optipool welkom zwembaden accessoires plaatsing contact accessoires optipool zwembaden worden voorzien van hoogwaardige accessoires. Zo houdt u de eventuele verwarmingskosten zeer beperkt en garandeert u jarenlang zwemgenot. Elk zwembad wordt reeds in onze werkplaats voorzien van de nodige skimmers inspuiters verlichting en leidingwerk. Dit om de installatietijd bij u tot een minimum te herleiden. Bij elk type optipool bad hoort ook een hoogwaardige pompzandfiltercombinatie naadloze isolatielaag gratis levering Filterinstallatie een filterinstallatie is van primair belang bij het zuiveren van het zwembadwater. Ongeacht de grootte van het zwembad is een filterinstallatie vereist. Zowel de kwaliteit van de gebruikte materialen als een juiste berekening van de optimale dimensie zijn cruciaal voor een goede effectieve en rendabele filterinstallatie. Alle onze filterinstallaties onafhankelijk van het type zijn van de hoogste kwaliteit en omvatten ondermeer een pomp een zeswegkraan voor bediening van de filter een manometer en een grondplaat. De topmodellen worden uit n deel geconstrueerd. De tan.

Meer info over Naadloze isolatielaag

home onze diensten over ons onze projecten vraag uw offerte aan vloerisolatie home onze diensten vloerisolatie vloerisolatie op maat geef uw thuis comfort en zorg voor een mooie energiebesparing met vloerisolatie. Een nietgesoleerde vloer is gemiddeld c waar een gesoleerde vloer al snel oploopt tot c. Bij ef rogge in nevele werken we steeds met de beste materialen en technieken.naast de chapewerken zijn wij bij ef roggeook zeer vertrouwd met het isoleren van woningen. Hiervoor gebruiken wij soorten producten gespoten polyurethaanschuim gespoten polyurethaanschuimheeft niet voor niets de hoogste isolatiewaarde. Dit soort vloerisolatie zorgt voor een uitstekende dichting. De gespoten pur is na enkele minuten droog en klaar voor verdere afwerking. Gespoten polyurethaanschuim biedt tot op vandaag nog steeds de beste warmtegeleidingscofficint van w mk. Verder is ditperfect als uitvullingslaag zeker daar waar de constructie niet te zwaar mag zijn Enige aanwijzing over naadloze isolatielaag Er is geen energieve.