Menu Sluiten

Vloerisolatie Plaatsen

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over vloerisolatie plaatsen kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Vloerisolatie Plaatsen

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vloerisolatie plaatsen

doorgaan naar hoofdinhoud bel ons op vraag een offerte aan chapewerken de flo soorten chapes hellingschape gewapende chape sneldrogende chape vloerisolatie pur spuitisolatie betopor isolatiechape akoestische isolatie realisaties contact en offerteaanvraag u heeft juist een huis gekocht en u moet er nieuwe chape plaatsen de ondervloeren in uw huis moeten vervangen worden contacteer vandaag nog snel chapewerken de flo. Contacteer ons perfecte chapewerken dankzij chapewerken de flo om mooie vloeren te verkrijgen in uw woning is een perfect geplaatste chape absoluut noodzakelijk. Een chape draagt letterlijk de vloeren waarop u dagelijks rondstapt. Daarom is het essentieel dat de chape in uw huis volledig water.

contact home voordelen epsvloerisolatie bouwprofessionals chappers verbouwers realisaties downloads jobs blog ik ben professional particulier voornaam achternaam telefoon email adres postcode plaats bericht phone this field is for validation purposes and should be left unchanged vloerisolatie plaatsen binnen ieders budget Eps vloerisolatie wat is dit eps vloerisolatie van ultriso is n van de best isolerende mortels op de markt voor vloeren. Het is een soort isolatie dat bestaat uit een vloeibaar mengsel van cement eps parels en additieven. Eps vloerisolatie kan zowel geplaatst worden bij nieuwbouw als renovatieprojecten. Net zoals bij andere isolatiematerialen dient er nog een eindchape te komen waarop gevloerd kan worden Ons aanbod van vloerisolatie plaatsen Wij plaatsen zowel de eps vloerisolatie als de eindchape. Eps vloerisolatie voordelen en van d.

Meer info over Vloerisolatie plaatsen

home historiek isolatiechape schuimbeton voordelen toepassingen plaatsing technische info pur voordelen toepassingen technische fiche betopor voordelen toepassingen technische fiche cementchape cementchapemachine plaatsing vloeichape voordelen toepassingen vloeichapemachine plaatsing fotos plaatsing afwerkingstips contact cementchape voor het plaatsen van cementchape maken wij gebruik van een computergestuurde machine die de chape op de werf zelf mengt. Daardoor betaalt u precies de exacte hoeveelheid chape die er geplaatst werd. Het bepalen van dehoogte gebeurt met lasers. Na het perfect vlak egaliseren wordt de chape machinaal gepolierd.zo kan men na de drogingdirect overgaan tot het plaatsen van.