Menu Sluiten

Ademende Glaswol

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over ademende glaswol kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Ademende Glaswol

Isolatie | Gevels | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ademende glaswol

nl fr milieu faq over ons vacatures home hout interieur tuin showroom prijsaanvraag contact in de kijker menu je bent hier home hout isolatiematerialen warmte subnavigatie nieuw massief hout gevelbekleding hout rockpanel composiet pvc plaatmaterialen gipsmaterialen dakmaterialen lichtoplossingen isolatiematerialen warmte geluid deuren maatwerk deurgehelen bewerkingen zaagwerk knauf glaswol glaswol tr een isolatierol vervaardigd uit minerale glaswol met ecose technology specifiek bestemd voor de thermische en akoestische isolatie van hellende daken met regelmatig daktimmerwerk. Deze rol is nzijdig bekleed met een dampremmende aluminium bekleding die voorzien is van cm brede spijkerflenzen. glaswol multifit een onbeklede opgerolde isolatieplaat vervaardigd uit minerale glaswol met ecose technology met een uitstekende isolatiewaarde lambda waarde w m.k ademende glaswol is gewoon uw perfecte keuze Deze platen zijn specifiek bestemd voor de thermische en akoestische isolatie van hellende daken met regelmatig alsook onregelmatig daktimmerwerk. Voor een gemakkelijke versnijding zijn de platen.

spring naar de inhoud isolatiewerken expert in woning isolatie home isolatie subsidies vloer zoldervloer isoleren dak kruipkelder spouwmuur home isolatie subsidies vloer zoldervloer isoleren dak kruipkelder spouwmuur spouwmuurisolatie home spouwmuurisolatie woningen die totaal niet gesoleerd waren besparen na het aanbrengen van goede spouwmuurisolatie in vergelijking per jaar natuurlijk meer dan woningen waar er al wel een slecht type isolatiemateriaal was aangebracht. Spouwmuurisolatie is n van deze doeleinden de hoge isolerende waarde in combinatie met de goede praktische bruikbaarheid maken deze parels een unieke isolator voor uw spouwmuren Een alternatief voor ademende glaswol Een spouwmuur is een buitenmuur die bestaat uit twee stenen muren met daartussen een ruimte spouw van tot cm. Een gespecialiseerd bedrijf voor spouwmuurisolatie vult die ruimte op met bijvoorbeeld piepschuimbolletjes of glaswolvlokken. Bij spouwmuurisolatie wordt de loze ruimte tussen de binnen en buitenmuur van een woning opgevuld met isolatiemateriaal. Wat is spouwmuurisolatie.

De discipline van Ademende glaswol

.