Menu Sluiten

Stappen Naar Een Energiezuinige Woning

Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen.

Wij geloven in duurzaam vakmanschap

Wij geloven in een andere aanpak en leggen het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij uw verwachtingen willen overtreffen. Als uw duurzame partner met méér dan 25 jaar ervaring in huis, zorgen wij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen wij u maximaal besparen met onze duurzame energie-oplossingen. Omdat wij u net dat iets meer willen aanbieden krijgt u van ons 15 jaar garantie, de wettelijke 10 jaar + 5 jaar extra. Wij zijn ook op de hoogte van alle premies en begeleiden u hierin met onze premie-service.

Renovatie hellend dak

Grote of kleine renovatiewerken, bij Dural Bouwgroep loopt het van een leien dakje. Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen als een kleine renovatie zoals het betimmeren van een dakgoot of het vervangen van Velux dakramen. Meer info…

Renovatie plat dak

Dural Bouwgroep kan zowel een grote renovatie uitvoeren waarbij we de volledige dakconstructie vervangen alsook een kleine renovatie bijvoorbeeld het vervangen van Skylux koepels. Meer info…

Combinatie met zonnepanelen

Dural Bouwgroep werkt enkel met zonnepanelen van bekende merken zoals LG, Panasonic en omvormers van de bekende merken SMA en Enphase. Deze top merken bieden de nieuwste technologieën aan waardoor uw installatie gegarandeerd wordt van een zeer hoog rendement. De nieuwste generatie zonnepanelen die hebben vermogens hoger dan 350 Watt Piek. Dankzij nieuwe cel-technologie genereren deze panelen > 100% meer energie dan de oudere generatie. En dit terwijl de prijzen per Watt Piek dan ook nog eens enorm zijn gezakt. Dit heeft allemaal uiteraard een grote impact op de terugverdientijd, deze ligt slechts tussen de 5 en de 8 jaar.

U krijgt tevens een fabrieksgarantie van 25 jaar op de omvormer + een fabrieksgarantie van 25 jaar op de micro-omvormers + een garantie van 25 jaar op het rendement. Onze energiespecialisten geven jou graag een gepast advies!

Bekijk hier ons zonnepanelen aanbod!

55457005545700

More info

tags: Dakisolatie – Optimale Dakisolatie – Minder Warmteverlies Dankzij Optimale Dakisolatie – Warmte Verliezen Via Dak – Isoleren Dak Met Pir Platen – 

Wenst u meer info over stappen naar een energiezuinige woning kijk dan vlug op https://www.dural-bouwgroep.be | Stappen Naar Een Energiezuinige Woning

Zonnepanelen | Isolatie | Renovatie | Dakwerken | Duurzame Energie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Stappen naar een energiezuinige woning

evenementen hier projecten te koop neem contact op blog faq gratis catalogus inspiratie woningen onze realisaties foto s van realisaties videos van onze realisaties videos van onze klantgetuigenissen kijkwoningen bouwen waarom voor blavier kiezen informatie over de bouw sleutel op de deur woningen bouwen op maat kosten van de bouw lastenboek blavier het bedrijf bedrijfshistoriek de voordelen van blavier de garanties van blavier klantgetuigenissen vacatures evenementen projecten te koop neem contact op blog fr onze blog home blog bouwadvies bouwinspiratie budgettips ecologisch bouwen geen onderdeel van een categorie getuigenissen van onze klanten kostprijs nieuwbouw over woningen blavier sleutelopdedeurwoningen fiscale aftrek en btw op notariskosten stappen naar een energiezuinige woning voor uw firma op maat Hoe zit dat nu u heeft het vast ook gemerkt begin januari de aankondiging van de zogenaamde afschaf van het fiscale voordeel voor hypothecaire leningen zorgde voor nationale onrust. Nu enkele weken later lijkt het debat voorbij alle gewesten hebben bevestigd dat ze voor.

fr nl menu home uw veranda veranda leefruimtes veranda modellen kleuren aluminiumstructuur schuiframen dakvulling verlichting veiligheid zonweringen exclusieve innovaties uw pergola pergola met roteerbare lamellen evolutieve pergola pergola met horizontaal zonnescherm pergola oasis pergola met plat dak pergola met oversteek uw pergola op maat pergola garden carport opties en accessoires fotoreportages onze troeven het bedrijf jaar ervaring en vakkennis jaar garantie sterke materialen en nieuwe technologien eigen fabricatie eigen plaatsingsdienst energiezuinige verandas begeleiding van a tot z kwaliteitscharter kwaliteitslabels hulp bij financiering tips amp tricks stappenplan voor uw project de keuze van aluminium genieten in zomer en winter veranda en zijn vele functies orintatie van uw veranda garanties bij uw aankoop onderhoud van uw veranda comfort in uw veranda getuigenissen kostprijs van uw veranda welke regels moet u naleven hoe uw veranda financiren veelgestelde vragen gratis off.

Toelichting over Stappen naar een energiezuinige woning

sluiten pluimers isolatie belgi particulier bedrijf home nieuws over pluimers werken bij spouwmuurisolatie vloerisolatie dakisolatie zoldervloerisolatie over pluimers referenties vacatures partners contact gratis advies isolatiepremies europees marktleider meer dan jaar ervaring groot assortiment lage energiekosten vrijblijvend isolatieadvies op locatie isoleren dat is investeren pluimers isolatie europees marktleider met een halve eeuw ervaring advies amp gratis offerte op maat onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs meer informatie investeer in een gezonde comfortabele en energiezuinige woning met een goed gesoleerde woning bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten. Een investering in isolatie betaalt zich dus al op zeer korte termijn terug lees meer over stappen naar een energiezuinige woning Naast lagere energiekosten en een verbeterd wooncomfort bouwt u ook mee aan een energiezuinige toekomst. Een winwinsituatie voor uw port.