Menu Sluiten

Isolatie Cellulosevezels

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over isolatie cellulosevezels kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Isolatie Cellulosevezels

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Isolatie cellulosevezels

het bedrijf asbest realisaties jobs contact particulier architect particulier industrie wat is asbest asbest in uw woning asbestverwijdering naessens p. Zorgt bij vernieuwing van uw dak of gevel voor een veilige en professionele verwijdering van asbest. Asbest is eigenlijk een gesteente. In dit gesteente zitten mineralen met onbrandbare vezels asbestvezels. Wie in aanraking komt met deze vezels loopt risico om ziek te worden. Het kan wel agrave jaar duren voor asbestslachtoffers symptomen vertonen. Asbestvezels zijn niet met het blote oog te zien. Het inademen van deze vezels kan ernstige longziektes veroorzaken. Hoe vaker men wordt blootgesteld aan asbestvezels hoe meer risico men loopt isolatie cellulosevezels specialisatie Logisch dus dat u deze gevaarlijke vezels niet in uw buurt wil. Naessens p. Bv helpt u om asbesthoudende materialen op veilige en verantwoorde manier uit uw omgeving te verwijderen. Afdichtingskoord pluizige gevlo.

spring naar de inhoud home nieuws legale termen bereik ons navigatie wisselen navigatie wisselen home nieuws legale termen bereik ons geen lekken alleen pieken. Issa dakrenovatie verhoog het dak dakmaterialen lees meer over kosten dakrenovatie prijsopbouw en relevante informatie sfaltshingles het minst dure en meest gebruikte dakbedekkingsmateriaal dit zijn misschien niet de meest stijlvolle dakspanen maar ze werken voor verschillende dakhoeken en stijlen het nut van isolatie cellulosevezels Klei betontegel overlappende betonnen of kleitegels kunnen stijlvol en effectief zijn. Beiden hebben een lange levensduur vereisen minimaal onderhoud en bieden natuurlijke isolatie. Houtshingles shake een hoogwaardige maar dure keuze houten gordelroos of shake biedt een mooie natuurlijke uitstraling zelfs als deze ouder wordt en kan jaar meegaan mits goed onderhouden. Metalen dakbedekking metalen daken een d.

Het domein van Isolatie cellulosevezels

menu site name producten opleidingen actualiteit aanbiedingen klanten winkels over ons contact nl change language fr nl de en indien u een automaat bent gelieve dan iets te typen go winkel kiezen belgi ecobati arlon ecobati bruxelles ecobati lige ecobati namur ecobati sprimont ecobati tournai ecobati wavre monaco ecobati monaco frankrijk ecobati nancy ecobati nice ecobati normandie .item datacyclepagertemplate datacycleallowwrap false datacycleautoheight datacyclepager bannersliderpager onze producten ecologische verven thermische isolatie akoestische isolatie ruwbouw afwerkingspanelen vloer en wandbekleding pleister onderdak hout diversen natuurlijke en milieuvriendelijke materialen de productie van de meeste bouwmaterialen verbruikt veel energie ook bekend a.