Menu Sluiten

Vochtwerende Isolatielaag

Pluimers werkte zich de afgelopen 47 jaar op tot Europees marktleider in de branche van de isolatie. Met de huidige energieconsumptie in het achterhoofd moeten we met z`n allen op zoek naar een duurzamer Belgiƫ.

Geen uitdaging te groot.

De veelzijdigheid van Pluimers is enorm. Het isoleren van uiteenlopende en fascinerende panden is voor ons een uitdaging op zich, van laagbouw tot hoogbouw, van industrieel tot agrarisch en van de zorg tot de scheepsvaart. Een hoge moeilijkheidsgraad is voor ons geen enkel probleem, voor elke situatie vinden wij een oplossing.

Onze producten

Ons diverse werkveld

Dat isoleren in ons bloed zit is duidelijk want wij zijn inmiddels al bijna een halve eeuw (sinds 1973) actief in de isolatiemarkt. Bij Pluimers Isolatie kunt u terecht als het gaat om verschillende vormen van isolaties in de woningindustrie, utiliteits-, agrarische en industriƫle branche.

Branches

Wij isoleren woningen, stallen, stadions, kerken, vrachtschepen etc. In welke branche u ook zit, bij Pluimers bent u altijd aan het juiste adres als het op isolatie van objecten aankomt. Zo levert ook Pluimers Isolatie een steentje bij aan een beter milieu.

Onze materialen

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Welk isolatiemateriaal het beste voor uw woning is, vertellen wij graag in een vrijblijvend adviesgesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

33477443347744

Meer info

tags: Isolatie – Spouwmuurisolatie – Vloerisolatie – Dakisolatie – Isolatieproducten – 

Wenst u meer info over vochtwerende isolatielaag kijk dan vlug op https://www.pluimers.be | Vochtwerende Isolatielaag

Gevels | Isolatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vochtwerende isolatielaag

contact vacatures realisaties activiteiten geschiedenis realisaties vorige volgende sintgilliswaas binnenafwerking verbouwing in samenwerking met holarchitecten toevertrouwde werken pleisterwerken schrijnwerken tussenwanden gyprocwerken vloerisolatie betopor silver vloerisolatie harde purplaten polybetonvloer momenteel zijn de pleisterwerken in uitvoering. Voorafgaand aan deze werken worden alle voorbereidende werken afgerond zoals uitvullen dagkanten ramen gezien de specifieke spouwisolatie die er gebruikt was moesten alle dagkanten voorzien worden van een aangepaste overbrugging door middel van dunne isolatieplaten versterkt met een gewapende cementlaag aan beide zijden. Dit om enerzijds pleisterwerken toe te laten en ande.

spring naar de inhoud isolatiewerken expert in woning isolatie home isolatie subsidies vloer zoldervloer isoleren dak kruipkelder spouwmuur home isolatie subsidies vloer zoldervloer isoleren dak kruipkelder spouwmuur kruipkelderisolatie home kruipkelderisolatie kruipkelderisolatie de kruipkelder isoleren kan gebeuren met verschillende methoden en isolatiematerialen vochtwerende isolatielaag vlug rendement Voor het isoleren van kruipkelders worden heel vaak harde isolatieplaten gebruikt. Een kruipkelder isoleren met gespoten pur een goede keuze dat is ht materiaal om vloeren te isoleren De toekomst over vochtwerende isolatielaag Met gespoten pur kun je ook moeilijk te bereiken oppervlakken naadloos isoleren ook al zijn er leidingen aanwezig. Dit purschuim stolt reeds na enkele seconden en hecht z.

Het domein van Vochtwerende isolatielaag

skip to content skip to navigation vochtbestrijding vochtprobleem muur oplossen aquastra lauwe kortrijk nl fr home over ons onze diensten gevelreiniging en voegwerken betonrenovatie kelderdichting kaleien metselwerken natuursteenherstelling reinigen daken hout renovatie herstellen gecementeerde gevels vloerwerken vochtbestrijding pers in de pers videos jobs contact home gt onze diensten gt vochtbestrijding vochtbestrijding vochtbestrijding in de loop der jaren heeft aquastra zich gespecialiseerd in het hydrofugeren van buitengevels tegen regendoorslag. Injecteren van muren tegen optrekkend vocht. Verschillende vochtproblemen oplossen. Waterdicht maken van kelders. Eerst en vooral zijn er verschillende soorten vochtproblemen. Het behandelen van deze problemen gebeurt steeds met gekeurde producten atg benor ce onder garantie en elk op een andere manier. Hieronder wat meer informatie. Opstijgend vocht opstijgend vocht is een van de meest frequente vochtproblemen. Door het slecht functioneren of ontbreken van een vochtweri.